onsdag 7 juni 2017

Tradera betalsätt

Låt kunderna välja de betalsätt de föredrar för att öka konverteringsgraden. Ingen uppstartskostnad. Läs mer om Adyen riskhantering. Upptäck bedrägeriförsök i realtid. Läs om vilka betalsätt vi erbjuder.


Från kort till mobila plånböcker. Känn igen kunder, blocka bedragare. Nu när du har vunnit auktionen och det är dags att betala rekommenderar vi alltid att du väljer ett säkert betalsätt. Nedan hittar du information om säkra betallösningar.


Du får sedan utbetalt till ditt bankkonto inom 1-bankdagar. Vi meddelar dig när köparen har betalat och då är det dags för dig att skicka varan till köparen. När du köpt en vara eller vunnit en budgivningen använder du något av de betalsätt som säljaren angivit i annonsen.


Hur väljer jag betalsätt ? Om du är aktiverad för vår integrerade betallösning kommer betalsättet automatiskt väljas på dina annonser. Det innebär att du erbjuder vår betallösning i alla dina annonser. Tradera ingår idag i Paypal-koncernen. Att erbjuda flera alternativ ökar dina försäljningsmöjligheter eftersom olika köpare föredrar olika betalsätt.


Vi rekommenderar att du som företagssäljare registrerar dig för att ta betalt med PayPal eller Klarna, då dessa erbjuder köpar- respektive säljarskydd. Då vi ännu inte känner dig som säljare behöver du i denna försäljning erbjuda ett säkert betalsätt. Efter att ha arbetat upp en säljbedömning kommer du i framtiden ha möjlighet att erbjuda valfria betalsätt.


Med kampanjkoden hamnar alltså pengarna i er klasskassa oavsett vem som lägger upp annonsen. Vilket betalsätt ska du välja? När man handlar på nätet går det idag att välja bland ett stort antal betalsätt , där olika betalsätt kan passa olika bra utefter vilka behov man har. För de allra flesta konsumenters behov rekommenderar vi att betala med faktura när man handlar på nätet.


Om det rör sig om högre köpesummor är det därför extra rekommenderat att man betalar via något av dessa säkra betalsätt. Betalsätt för auktionerna som skapas för Musikhjälpen är förinställt och köparen kommer att betala direkt till Radiohjälpen. Du som säljare står för frakten.


Tradera betalsätt

Ett tips är att använda maxbud. När du vunnit budgivningen betalar du med något av de betalsätt säljaren angett i auktionen. Om man inte har en säljbedömning och inte vill använda sig av PayPal så kan man använda sig utav andra säkra betalsätt. De betalsätt som vi idag erbjuder är PayPal, banköverföring, Swish- och kortbetalning. Vi vill göra det så smidigt som möjligt för våra medlemmar att betala med dessa betalsätt på vår hemsida där bland annat Swish- betalningen registreras direkt för fakturan.


Då jag aldrig använt detta betalsätt vore det bra om någon med erfarenhet ville skriva lite om det, och förklara varför man skall använde det som tillsammans med Paypal och Blocketpaketet? Efter varan blivit betalt så skickas den via ett av de olika sätten som finns. Ska man handla på tradera så måste man ha klart för sig att man ska undvika banköverföring som betalsätt då dessa köp är helt oskyddade. När bedragarna är igång kan dem komma åt flera hundra tusen kronor inom loppet på ett par dagar.


Tradera betalsätt

När du får en order från marknadsplatsen så skickas den in på ditt Fortnox-konto och där hanterar du ordern i samma arbetsflöde som din övriga orderhantering. TS: Nej, du ska absolut inte betala någonting utanför Paypal. Luktar bedragare på långa håll.


Ok det kanske har med att jag inte varit registrerad så länge. Har du valt att använda oss som betalningsmetod kan köparen välja att betala med faktura, delbetalning, kort- eller direktbetalning. Hej, Godkända kort vid betalning är Visa samt Mastercard betal- och kreditkort.


Tradera betalsätt

Vi godkänner inte Visa Electron. Du kan också välja alternativet att betala med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg