fredag 23 juni 2017

Storytel erbjudande

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Storytel Family resp Storytel Family Plus. Prova fritt i dagar!


Via en app kan man snabbt och enkelt streama eller ladda ner en ljudbok till mobilen.

Välj mellan allt ifrån prisbelönta romaner och biografier, till sci-fi eller feelgood – på både engelska och svenska. Ljudböcker digitalt via nätet. Genom att använda tjänsten får du möjligheten att streama ljudböcker direkt till din mobiltelefon.


Under denna tid har användarna tillgång till båda tjänsternas fulla utbud av ljudböcker och samtliga funktioner. Att prova är gratis och man kan starta ett konto utan rabattkod. Hos Bookbeat går det lägga till flera användare även under testperioden, upp till personer.


Våra användare är i centrum och vi använder oss av modern teknologi för att distribuera hög-kvalitativt innehåll på en digital plattform vilket berikar användarnas. Båda apparna går att testa gratis i dagar.

Välj bland tusentals olika ljudböcker! Lyssna på ljudböcker gratis i dagar. Bokus Play och Audible går helt bort här, eftersom de inte erbjuder e-böcker i sin app. Erbjuder fri tillgång till företagets eböcker och ljudböcker för prenumeranter.


Du kan inte läsa eböcker eller spara böcker offline i appen för Windows Tablet och PC. Följ istället instruktionerna i informationen om erbjudandet eller kampanjen. Hur tar jag del av erbjudanden ? Bli medlem på Seniordeal för att ta del av aktuella erbjudanden och rabatter. När du är inne på ett erbjudande kan du använda dig av en rabattkod eller gå direkt till köp. Då det finns en rabattkod kopierar du den och klickar på knappen som leder till köp.


Du som redan har F-Secure SAFE kan fortsätta surfa lugnt. Har du ännu inte skaffat en av marknadens bästa säkerhetslösningar, kommer här ett grymt erbjudande. Skaffa SAFE till tre enheter och få mån fritt. Njut av tusentals bra ljudböcker och e-böcker direkt till din telefon, surfplatta eller dator. Vi är en abonnemangstjänst med obegränsad lyssning för en fast månadskostnad.


Vi har ett nära samarbete med alla svenska ljudboksförlag. Inte nog med det så kan du även lägga böckerna i offlineläge, så du kan lyssna utan telefontäckning.

Därför verifierar vi alla rabattkoder och erbjudanden kontinuerligt för att säkerställa att de funkar. För en fast månadsavgift på 1kr kan man ladda ner och lyssna på ljudböckerna offline i sin mobil eller på datorn. För att så många som möjligt ska få prova tjänsten erbjuder Nextory en provperiod på dagar helt gratis. Wahlströms och Norstedts kartor.


Med en rabattkod ifrån oss handlar du ännu billigare. Nästa punkt att titta närmare på är priset för tjänsterna. B (STORY B) på Nasdaq Stockholm AB. Klicka här för att följa aktiekursen i realtid.


Här hittar du aktuella erbjudanden , rabatter och kampanjkoder för dig som är eller blir SJ Prio-medlem. Ta del av våra erbjudanden här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg