torsdag 22 juni 2017

Concealer vilken färg täcker vad

Maska och dölj oönskade hudskador med Perfect Cover Color Concealer! Vår concealer är perfekt för att lysa runt ögonen och maskera trött hud. Upptäck din perfekta look. Lava Art långvarigt smink. Hitta din (bästa) concealer för din hudtyp.


Hos KICKS hittar du concealer från ledande varumärken, såväl i butik som på nätet.

Bli medlem och få på ditt nästa köp. Alltid fri frakt vid köp över 5kr. Köp Concealer hos Svensk Hälsokost. Fri frakt, bra priser och snabb leverans! Vilken färg ska man använda?


Precis som foundation så finns concealers i massor av olika färger. Det viktigaste är att man hittar en färg som är likadan som din foundation och hud. Har man en för mörk eller för ljus concealer så framhäver det istället det man vill dölja.


Till att börja me vad är det du vill göra?

Du kan nämligen inte använda samma concealer till allt. Att det finns olika nyanser på concealer med olika syften är något vi svenskar relativt nyligen har fått upp ögonen för, och därför är det ofta en förvirring kring vilken concealerfärg som täcker vad. När du letar concealer så ska du försöka hitta en som inte täpper till dina porer, ger en bra täckning och en färg som stämmer överens med din hudfärg.


Bara för att den täcker och döljer ska den inte täppa till och förvärra eventuella orenheter. Man kan även använda fingrarna. Concealer appliceras vanligtvis utan tillbehör, men det beror lite på vilken sort man använder och vad man föredrar. En concealer på stift kan man till exempel applicera direkt från stiftet.


Flytande concealer har ofta en tillhörande ”pinne” som kan användas vid applicering. Har du torr hy är en rinnande och lätt concealer din bästa vän. Har du problem med finnar och blemmor är krämigare concealers i stick eller burk bättre, eftersom de har en tjockare och därmed mer döljande konsistens.


Gör så här: Börja med att applicera färg 2-för att korrigera oönskade färgskiftningar. Färg kan antingen användas ensam som en vanlig concealer eller för att ljusa upp huden, eller ovanpå någon av de andra färgerna för extra täckande resultat. Applicera concealern med en pensel (som du tvättar regelbundet), eller med rena.


En vanlig concealer är perfekt om du vill täcka blemmor eller lättare skuggor under ögonen. LÄS OCKSÅ: vanliga misstag som gör dina mörka ringar ännu mörkare Den vanliga concealern är ofta lättare i konsistensen och har en färg som är mer lik din hudton och foundation, medan den korrigerande (correctorn) är persikofärgad för att neutralisera blått och mörklila. Fungerar bäst om du har ljus hy eller olivfärgad hy. Denna är från Dior Nude och jag har färg När du vill dölja mörka ringar, lägg inte concealer hela vägen upp till ögats kant.


Det är så att jag tänkt köpa Mac pro longwear concealer då jag hört mycket bra om den.

Ska jag välja NC eller NW? Våra parabenfria färgconcealers neutraliserar brister i hudtonen. Håll din hud slät, frisk och fläckfri med naturliga ingredienser!


Fynda bland Exklusiva Varumärken. NYX Professional Makeup Concealer Wand är en lätt concealer som döljer ojämn hudton och ringar under ögonen. Några av färgerna är färgkorrigerande - använd Lavender till gul eller grådassig hy, Green för att reducera röda partier och rodnad och färgen Yellow till highlighter för att reducera synligheten av mörka ringar under.


Om din foundation täcker , så är det onödigt att använda concealer. Man ska alltid sträva efter att undvika tjocka lager och för mycket produkter. Att applicera concealer efter foundation är bra då man ser vad som fortfarande syns igenom efter att man applicerat sin foundation, vilket leder till att man inte använder för mycket. Concealer kommer oftast i krämform i bur eller tub, men det finns också i fast form. Viktigt nr du väljer en concealer är att tänka på vilken färg du väljer och också vad du vill använda den till.


När du står framför hyllan i sminkbutiken eller när du ska klicka hem en concealer från en webbshop är det bra om du tänker på några saker. Bland annat bör du vara noga med vilken färg du väljer. Fixar inte mörka ringar Biotherm Light Catch Pris: 2kronor Betyg: getingar. Genom att skruva på dess topp får man ut önskad mängd. Färgen har en lite gul-grön nyans, vilket täckte hudens röda partier bra (blemmor och röda näsvingar).


Men mörka ringar under ögonen rådde den inte på. Min absolut favorit, tunn fast täcker bra. Inte tjock och lägger sig inte i linjer.


Bra är oxå att man kan lägga på flera gånger om man behöver täcka lite mer på något ställe, så lättarbetat. Behövs inte mycket för att tonas in heller eftersom den är så lättarbetad. Jag är så ljus och är rödlätt. Målinriktad Analyserande Omtänksam Kontaktskapande. Och en fråga till jag har gröna ögon vilken färg på ögonskuggan passar bäst då?


Vad beskriver dig bäst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg