fredag 9 juni 2017

Att göra i kamala

Att I from multiple webshops. Sevärdheter i Kamala : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Kamala , Thailand på TripAdvisor. Att åka ut på utflykter från Kamala Beach är inte annorlunda än göra det från Karon Beach, Patong eller Kata Beach. Som en bonus får man istället väldigt nära till stränder som Leam Sing Beach och Surin Beach, som ligger bara 7-minuters väg härifrån med den inte alltför snabba lokala bussen. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Kamala och gör det busenkelt för dig att utforska Kamala och närområdet med våra guider.


Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Kamala som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting.

Många har redan funnit att Kamala Beach har det mesta att erbjuda och gör denna by till ett perfekt semesteralternativ i Phuket. Kamala ligger helt perfekt mellan Patong och Surin på den västra sidan. Från flygplatsen (Phuket airport) tar det ca med taxi.


Vi funderar på Thailand i mars med vår pojk som då är månader. Vi själva är vana att resa runt i Thailand men nu tänker vi charter och ett fint hotell. Stranden är väl finast i Bangtao men i kamala finns det lite mer restauranger och liv, hur är. Upptäck Ban Kamala , Phuket, Thailand med hjälp av dina vänner.


Sök efter restauranger, hotell, museer med mera.

Kamala beach är helt OK om man står ut med att det är full fart lite överallt. Stranden i sig är fin men det finns lugnare stränder som är minst lika fina i. Patong, Kamala , Karon och Kata är de mest kända stränderna, och även Bang Tao och Surin har kommit som starka utmanare när det gäller turismen de senaste åren. Men det finns många fler stränder att upptäcka, saker att göra och sevärdheter att bocka av. Här är vår guide med tips till Phuket. Så mycket mer finns det inte att göra här.


Jo, man kan förstås snorkla, dyka, paddla kajak och vandra i djungeln. Men någon större stad finns inte utan de flesta restaurangerna, och det lilla man kan hitta att handla finns vid de olika hotellen på ön. Reser du tillsammans med en stor grupp eller om du har möjlighet att samla ihop ett gäng på minst åtta personer bör ni definitivt prova på paintball. Vid Phuket Shooting Range i Chalong kan du roa dig med att skjuta dina vänner i en exotisk miljö som får dig att känna dig precis som Rambo. Try DownloadSearch and Save Time.


Find Att I on Helpwire. Stranden i Kamala är väldigt barnvänlig och hela vägen från södra till den norra delen är den långgrund. Vågor och strömmar är ovanligt och inget att oroa sig för.


Vattnet är rent och varmt, så ta med luftmadrass och andra vattenleksaker för man vill verkligen ha roligt i vattnet här. Försök att få ner en konkurrents recensionspoängen genom att skicka in en negativ recension kommer inte tolereras. Respektera andras privatliv. Saker att se och göra i Kamala !

Nedan finner du länkar till alla typer av sevärdheter, aktiviteter, kulturella evenemang och andra attraktioner i Kamala. Kamala Resotel ligger i Kamala Beach och har restaurang, utomhuspool, bar och en gemensam lounge. Me and my fiance liked everything in this hotel especially the rooftop pool which is perfect for sunset viewing. The staff especially the front desk officers were very helpful and polite.


Shoppingen i Kamala Beachs består främst av mindre souvenirbutiker. Bättre utbud hittar du i populära Patong där shoppingcentret Jungceylon finns med närmare 2butiker. Strandpromenaden i Kamala Beach Längs den fina strandpromenaden finns både souvenirer att köpa med dig hem och trevliga krypin som serverar genuin thaimat.


Kamala Beach är mer fiskeby än nattklubbscentrum och präglas av en avslappnad atmosfär och en härlig sandstrand med gott om plats omgiven av grönskande skogsbeklädda kullar. Den skyddade bukten är säker att simma i året runt. Havet är helt lugnt från november till april och är bara något livligare mellan maj och oktober. Trots det stora antalet besökare på Karon Beach känns det aldrig trångt, stranden är bred och det finns solstolar i mängder vilket gör att det även under högsäsong finns plats för alla.


Solstolarna kostar en summa att hyra, runt 2baht (ca svenska kronor) för solstolar och parasoll under en heldag. Det finns alltid något att göra på dagen i Patong eller runt om. Om man inte vill ligga på stranden, så kan man åka ut på de många utflykter.


Vill man hellre shoppa, erbjuder Patong och Phuket nästan lika bra utbud som Bangkok!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg