torsdag 29 juni 2017

Golfskola utomlands

Paul Berglund har arbetat som instruktör i över år. Han har ett mångårigt förhållande till golfen. Utveckla din golf med Golf Joy Academy och våra tränare Henrik Staff, Uffe Pettersson, Anders Israelsson. Följ med på någon av våra golfskolor som innehåller. Sverige och utomlands.


De många återkommande golfarna vittnar om en lyckad kombination av en.

Vi går kort och gott igenom allt. Vårens första nyhet för GolfMartin Academy blir Barcelona. Under veckan kommer vi att varva träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA PROs. Till alla våra uppskattade resmål finner ni alltid utbildade svenska golfinstruktör av absolut bästa rang.


Med deras gedigna erfarenhet och utbildningsnivå får ni en golfresa som är både trevlig, utvecklande och bekväm. En vecka med mycket golf, trevligt sällskap och härligt klimat. Vårt lyckade och uppskattade samarbete med Rolf Lossius på Mölndals GK kvarstår och våra erbjudanden kommer att presenteras här på hemsida. Vi har valt en riktig pärla på västkusten.


Solresor erbjuder exklusiva golfresor med banor av världsklass.

Läs mer om aktuella erbjudanden och tips inför vårens och sommarens golfsäsonger. Hos Golf Plaisir blir du väl omhändertagen och vi ser till att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester. Performance Golf Schools är resultatet av vår vision om att erbjuda träning och information i världsklass.


Träningen är personlig och börjar redan på hemmaplan en månad innan avresa. Då samlas vi och går igenom delar av spelet som vi vill se förbättring i samt lägger upp individuella planer för varje deltagare. Vår framgång Utvecklas gör vi med våra resenärer.


Vi lyssnar efter vad ni vill göra och vart ni vill åka. Givetvis är det bra väder, god mat, nya vänner. Skåne, golfkurser i södra sverige, golflektioner och gröntkort kurser i Skåne,helsingborg,landskrona,lunbarseback,malmö,skanör,falsterbo.


Om du verkligen vill få en bra start inför golfsäsongen så kan jag varmt rekommendera att åka på en golfskola. I februari tom mitten på april drar de flesta PGA tränare iväg utomlands på en golfskola där de håller i träning både i teknik, närspel och coaching på banan. Billiga golfbollar till golfresan. Speciellt om det är en utlands resa.


Spela golf utomlands. Vi samarbetar sedan många år tillbaka med Headpron på Sotenäs Gk i Smögen Bohuslän. Se våra många bra golfbanor och boka din golfresa idag.


Academy gänget består av Henrik Staff (Halmstad GK), Ulf Pettersson (Holm GK) och Anders Israelsson (Haverdal GK). De har, tillsammans med sina tränarkollegor, mycket lång erfarenhet av golfskolor på alla nivåer. Alla tre har varit verksamma som PGA-professionals i över år och har högsta PGA status (M5).

Välkomna hit medlemmar som gäster att spela golf i härlig. I samspråk med tränare lägger du upp träning som passar dig och din grupp. Allt från minuters lektioner till heldagsträning. Vi erbjuder golfskola med golfutbildning som golfkurser, nybörjarkurs, gröntkortkurs, prova på golf kurs, slå längre-kurs och privatlektioner som genomförs under hela säsongen - kvällskurser, helgkurser och intensivkurser.


Golfresor och golfpaket – fri golf från nätter till månader! På Sunbirdie är vi specialister på Long Stay golfresor, dvs golfresor på minst veckor. Du bokar resan direkt med att lägga den i varukorgen på sidans resmål, välj annars att slå oss en signal eller varför inte maila oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg