måndag 26 juni 2017

Solius mössa

Mössa från kända varumärken! Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Svenskt Kosttillskotts logga på.


Solius mössa

Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Denna vackra silkesmössan av klassisk modell med liten snibb fram är mjuk och skön. Den har mjuka, breda knytband och är stickad helt utan sömmar. Av mjukaste natursilke. Mjuk silkesmössa i 1 natursilke.


Perfekt att hålla värmen för det lilla barnet. Används utomhus vår, sommar och höst. Värme är viktigt för det lilla barnet. Barnets behöver all sin energi till att växa och utvecklas. Klassisk mössa av stickad silke 2:a sort.


Silkesmössan kan tas på direkt efter födelsen och gärna sitta på dygnet runt. Giftfri, miljövänlig, naturlig och hållbar silkesmössa till baby i rosa. Solius Baby Silkesmössa 1 Silke. Första lilla mössan som hjälper baby att hålla värmen efter förlossningen. Hos KoKoBello hittar du varma mössor och väpnarluvor för kalla dagar.


Varma sköna lekvänliga vintermössor, silkesmössor, ullsilkesmössor. Ekologiska barnkläder för giftfria barn och bebisar. Den obehandlade ullens unika temperaturreglerande egenskaper gör det till ett bra alternativ även under de varmare årstiderna.


Solius mössa

Antal och storlekar är begränsade. Det kan också kännas skönt att ha en mössa som skyddar fontanellen den allra första tiden. En tunn och skön mössa i naturlig ekologisk ullsilke eller rent silke är extra skönt om sommaren. Mössorna har små skönhetsfel.


Pris 1kr per styck! Det kan vara en liten knut på tråden eller ett litet stickfel. Passformen och storleken är som tidigare.


Solius mössa

Så mycket att blogga om – plommon i massor, virkad kanin, ljunghonungen, giftfria leksaker, recept mm… Men ni får en sjal- och kålbild istället! Natursilke är temperaturreglerande, den svalkar på sommaren och värmer när det är kallt. Detsamma med den dubbelknäppta tjocka koftan som från början var Ellens dotter Avas, och västen här ovan var kusin Henrys först. Varar enbart några dagar!


Sök bland hundratusentals objekt: Populärt just nu. Shoppa de senaste trenderna online!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg