fredag 16 juni 2017

Takskrapa snö

Har du det du behöver för att skotta bort snön ? Om inte så hittar du redskapen här – snöskyfflar, snöslädar och snörakor. Dessutom flera varianter av spadar som hjälper dig att få bukt med snön. Takskrapa m teleskopsk f snö.


Leverantör: Thomée AB, Edw. För att effektivt skjuta snön framåt. Praktiskt teleskopskaft av aluminium för att få ökad räckvidd.


Teknisk information Färg: Svart Mått: Blad 630x150x L. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Tak med liten lutning, som t. Se till att rensa dessa innan det blir för mycket snö.


Takskrapa snö

Vi har redskapen som löser problemet med snötyngda tak! Läs mer om vår Snöhyvel här. Hela sortimentet av snöredskap hittar du här.


Skrapans raka kortsida är till för takets plåtdetaljer och den taggiga kortsidan ruggar upp de partier av mossa som inte lossnar. När jag provat snöhyveln blir jag påmind om att snöns egenskaper kan variera oerhört mycket. Det är i slutet av februari och snön på taken är ca 70cm.


Det har varit växlande temperatur så den snö som är närmast takplåten är hårt packad medans det övre lagret är löst och lätt att hyvla ner. Praktisk takskrapa av plast som används för att enkelt skrapa bort tjockare partier av mossa och annan påväxt från taket. Skrapans långsidor har olika profiler, utformade så att de passar de flesta tvåkupiga betongpannor. Idealiskt redskap om du vill skrapa bort tjockare partier av mossar och andra påväxter från tak och takpannor.


TAKRAKA M TELESKOPSK F SNÖ. Teleskopskaft i aluminium. Skrapa tillverkad i plast med polyuretankant på ena sidan. Med redskapet behövs ingen ytterligare insats med skyffel vilket gör det till en perfekt arbetskamrat för mindre gårdsytor och trappsteg.


Takskrapa snö

Takraka med teleskopskaft i aluminium. Köp takskrapa , teleskopskaft och skopa från Nelson Garden för 299:-. Används till takskrapa för ökad räckvidd.


I konceptet ingår en smart takskrapa med ett flexibelt teleskopskaft så att du enkelt och mycket. Få ner snö från taket, smidigt Filmat med SE x10. Jag skottar snö på växthustaket med takhyveln från Aljo Smide i Piteå. Ett växthus från Hortums på m kanalplast. Hela växthuset tar ca minuter att skotta.


Takskrapa snö

Och sen måste man med jämna mellanrum också hålla undan snön på marken så det inte kryper ovanför grundmuren och börjar trycka in kanalplasten på sidorna. Nu är problemet borta med att skotta ner snön från hala snötyngda tak. Med SNÖHYVELN får du nerifrån marken, på ett enkelt och tidsbesparande sätt bort snön utan att behöva riskera din säkerhet, med att klättra på taket.


SNÖHYVELN hyvlar sig igenom snötäcket, och du bestämmer själv hur mycket av snön som skall avverkas. Snöredskap från Bjärnum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg