fredag 30 juni 2017

Giraffslip flex

GE5R är målarnas favoritmaskin och slipar effektivt alla ytor. Pålitlig kraftöverföring, tack vare den flexibla drivaxeln från motorn till sliphuvudet med den i decennier etablerade ” FLEX -tekniken”. Detta underlättar handhavandet. Flex GSE5R - Kompakt Okapi vägg- och takslipmaskin. En mycket lätthantera användarvänlig och lätt maskin.


Vinkelslip Hilti AG 1AHilti AG 1ALidköping.

Maskinen har en högpresterande kraftfull motor med konstant varvtal, varvtalsreglering, mjukstart och låg vikt. Giraffslip Flex FLEX Stockholm. För slipning av spackel, färg, gips, tapet, betong på väggar, golv och tak. Anslutningsmöjlighet för FLEX säkerhetssug med FLEX Clip-system på styrröret. Dammskyddad strömbrytare.


Mycket flexibel genom en förlängning (tillbehör) på 5mm för hög rumshöj monterbar utan verktyg. Smidig slipmaskin som är idealisk för slipning av väggar och tak. Standardutrustning Triangulärt sliphuvud 388.

Vägg- och takslipmaskin med öppen kåpa för att nå in till väggen. Gör arbetet mindre ansträngande och ergonomiskt riktigt. Slippapper, P12 225mm, 25-pack Skickas inom ca 3-arbetsdagar.


Svängbart kantsegment på skyddskåpan, vilket gör att du når ända in till väggen. Utrustad med ett långt skaft som lämpar sig för slipning av tak och väggar. Effektivt dammutsug mellan borstkrans och den runda slipplattan för dammfri slipning.


Underlättar spackelslipningen enormt. Man kopplar på en damsugare så blir det så gott som dammfritt också. Hyra över helg bokas alltid lördag och söndag. Maskinen lämnas då ut fredag eftermiddag och återlämnas måndag morgon. En kompakt, smidig giraffslip med öppen kåpa för att nå ända in till väggen.


Det innovativa med denna modell är att du kan byta sliphuvud med ett klick system, som är lättare och mer ergonomiskt i sin utformining och har en kraftigare motor. F ör dig som vill slipa dammfritt! Denna väggslipmaskin är utrustad med en lång hals, m, som gör det möjligt att uppnå utmärkta resultat vid slipning av. Skall du använda slipen mycket och vill ha ett perfekt resultat så är det på Flex du skall snegla. Det blir inte bättre än såhär helt enkelt!


Ser ut som en Flex , med all säkerhet inte samma kvalitet men för dem pengarna så.

Inte en chans, de hade gått åt som smör i solsken. Showing all products DAMMSUGARE FLEX VC35LMC Price Logga in för pris. Hyr verktyg med våga själv-förtroende mitt i Stockholm!


Vi lägger ingen värdering i vad du kan, men vill gärna hjälpa dig att lyckas. Vi hjälper dig att hitta. Säker betalning med Klarna. Snabba leveranser och öppet köp i dagar. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


Du slipper långsam och dammig handslipning. Här på denna sida finner du våran original giraffslip Flex GElång och GSEkort modell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg