måndag 19 juni 2017

Gratis i stockholm loppis

GRATIS I STOCKHOLM är det självklara valet när du söker eller arrangerar ett kostnadsfritt evenemang i Stockholm. Innehållet uppdateras dagligen med evenemang som arrangeras i huvudstadens alla hörn. Allt för att du lätt skall hitta något som passar just dig! Just nu kan du välja bland 3aktuella evenemang.


För ungefär 1minuter vi kommer att utforska de största attraktionerna i den underbara Stockholm.

Förutom standups har du en brasiliansk festival, museum (även för barn i form av Kalle Kanonkula) och en loppis att se fram emot. Gratis Tours finns bara på engelska. Bloppisar - loppisar på nätet. Nöjer man sig med att titta på prylar så kan det vara kul att besöka en loppis på internet.


Här samlar vi de bloppisar som vi hittar på nätet. Kalendern fylls på vartefter nya loppisdatum blir klara! Klicka HÄR för en utskriftsvänlig pdf-version!

Hör Dogge Doggelito och andra loppisfantaster berätta varför de älskar loppis ! Följ oss gärna på Instagram. Det bästa med loppis ? På dessa marknader säljs det begagnade prylar som ger möjligheter att hitta bra priser istället för att gå till affären. Vi hjälper dig att hitta.


Loppis på Kungsholmstorg. Stockholm erbjuder ett stort utbud om du gillar att gå på loppis. Nu får Kungsholmen en egen loppis ! Sälj eller fynda prylar på mysigaste torget i stan. Att sälja på loppis är inte bara bra för miljön, det är dessutom enkelt och supertrevligt!


Framför allt har handel med sticklingar seglat upp som en ny het trend. Lycka till med shoppandet! Var är det loppis framöver?


Mer information om våra aktuella loppisar , kalender etc finns alltid på loppistajm. Borden är ca 1gånger cm. Då har man även lite plats vid sidorna av bordet.

Ni kan ta med egen klädställning, helst av den mindre modellen. Man får sälja vad man vill. Konsert, nattklubb, teater, stand-up, film, dans, spo. Alla säljare städar sin plats efter loppisen och tar med sig sina osålda prylar givetvis sitt skräp (samt cigarettfimpar). Om du gör det kan du bli portad från loppisen.


Vi uppmuntrar även er som som skall sälja loppis -saker, att tidigt föra en dialog med eventuella verksamheter som har öppet samtidigt om ni behöver stå i nära anslutning till deras verksamhet. Tänk på att det skall finnas plats framför loppisborden på trottoaren för rullstol, barnvagn, utryckningsfordon och eventuella bussar. En härligt myllrande, brokig marknad där vad som helst kan dyka upp till salu - prylar du inte ens visste fanns, eller saker du letat länge efter.


Vissa har det för alla medan andra ger gratis entré för barn och ungdomar och några på specifika dagar. Ett intressant museum är Stockholms Stadsmuseum. Prylar bortskänkes gratis ! Bra för miljön och plånboken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg