torsdag 15 juni 2017

Armbågskontakt dorma

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel.


Das ist der smarte Shop für harte Jobs. Beschaffung war noch nie so einfach!

Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. Oavsett om det gäller privata bostäder eller moderna kontorsbyggnader kan DORMA erbjuda passande dörrstängningssystem. Dorma Armbågskontakt AKD.


Vi är till för dig som behöver hjälp med glasbeslag och dörrautomatik. Organisationens kunniga och kompetenta medarbetare är grundstenen för vår. Slagdörrautomatik DORMA ED 100LE utan täckkåpa 40A DORMA ED 100LE är en elektromekanisk automatik. Dörren stänger med hjälp av fjäderkraft.


Alla rörelser är dämpade och justerbara via inställningar på styrkortet.

Automatikhuset levereras med montageplatta. Våra armbågskontakter finns i flera olika utföranden och passar för både slag- och skjutdörrsautomatik. I sortimentet hittar du kontakter i aluminium och silverfärgad plast, anpassade för inomhus- eller utomhusmiljöer.


Vi erbjuder även fjärrstyrda armbågskontakter och armbågskontakter med dubbla mikrobrytare. Fusionen resulterade i ett företag på den globala topp tre-listan på. Komplett låsbutik och säkerhetsbutik på nätet.


Allt från dörrlås, fönsterlås, hänglås, och kassaskåp till dörrbeslag, överfallsskydd och skyltar. KB select all dormakaba Download Center. För att göra det lättre för dig att hitta rätt dokument har vi samlat dem i. Marknadledande passerkontroll, säkerhetssystem och låssystem erbjuder ASSA ABLOY allt för en säker dörrmiljö.


Säkra innerdörrar och ytterdörrar. Denna armbågskontakt är tillverkad i natureloxerat aluminium och har touchfunktion vilket innebär att det behövs ca gram tryck för att aktivera kontakten. Kontakten är helt utan rörliga delar för maximal tålighet. Aktiv impulsgivare till dörrautomatik. Helt utan rörliga delar.


Funktion: ED 10 ED 2sammankopplad med DORMA DES 7omvänt elslutbleck, och en invändig armbågskontakt. Elslutblecket styrs direkt från automatiken.

Vid beröring av armbågskontakten aktiverar den dörrautomatiken att öppna dörren. Passar för slag- och skjutdörrsautomatik. Prisma Button med inställning ”Touch” ger kvittens vid beröring. Merparten av våra armbågskontakter är tillverkade i slagtålig ABS-plast.


Det finns också produkter med ovandel i rostfritt stål samt vandalsäkra produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg