måndag 19 juni 2017

Aktiv antenn bil

Se alla Volkswagens bilar och hitta din favorit. Läs mer om modellerna här! Stort utbud av Antenn till bra pris. Köp Biltillbehör hos Conrad. Frekvensomfång: 85-7MHz.

Levereras med m anslutningskabel. Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Den är konstruerad med unik teknik som garanterar LTE 4G-fri signalmottagning.


Införskaffa någon av våra förstklassiga antenner och bli av med sprakande ljud på radiokanalerna. Vårt utbud av antenner innehåller många olika varianter och har olika sorters tillbehör.

Välj den sort som passar till din bil. Enkla bruksanvisningar med monteringsbeskrivningar gör att du på ett enkelt sätt kan installera din antenn. Kabellängd 450cm Ersättningsantenn för att. Nätadapter speciellt framtagen för att ansluta en aktiv antenn direkt till en TV (med integrerad DVB-T-mottagare) eller en DVB-T digitalbox.


Inbyggd säkring mot kortslutning. Tack vare mångårig erfarenhet av branschen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just dina specifika behov. Vi har marknadens bredaste sortiment av antenner , koaxialkablar och koax-kontakter. Vi levererar löpande till bilpåbyggare för ambulans och andra räddningsfordon, tåg, skogsmaskintillverkare, buss och lastbilssektorn men även till andra icke fordonsmonterade lösningar såsom olika M2M lösningar. Alla glas antenner är aktiva , dessa ska jordas i närheten av installationsområdet.


Min favvorit är Blaupunkts glasantenn, lite dyrare men MYCKET bättre. Dessa är nästan i klass med en plåt monterad antenn ! Fri frakt och öppet köp i dagar! Se vårt urval av Biltillbehör. Aktiv glasantenn för montering på fram- eller bakruta.


Passar när originalenheten sitter bak i bilen.

Antennadapter ISO – DIN för aktiv antenn Audi, Seat, skoda och VW. Antennen på bilen måste bort, hittar ingen lämplig som skulle passa istället så. Det är faktiskt Biltema:s aktiva antenn , och den fungerar!


Men jag tänkte på originalantennen, den bör väl vara av någon typ med förstärkare, är den ansluten? Mycket viktigt för bra mottagning! Handla GPS antenn aktiv - Magnetfot - SMA hane online hos oss på 24. Värdet har inte rätt antal decimaler.


Det angivna värdet är för litet. Detta val är obligatoriskt. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. En aktiv antenn är en antenn som till skillnad från vanliga passiva antenner kräver elektrisk matning, och som förstärker infångade signaler med ett visst antal decibel.


Aktiva antenner har sedan övergången till digital-TV fått ökad betydelse för marksänd TV (så kallad DVB-T teknik).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg