onsdag 14 juni 2017

Nyårsmeny lund 2016

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Gör succé till nyår med recept från Tina Nordström, Tommy Myllymäki, Tom Sjöstedt och andra av Sveriges bästa kockar. Nyårsafton är den kväll då man gärna unnar sig något extra gott och lyxigt. Bergtungafilé med vitvinssås, kål, blåmusslor och kokt potatis. Från en spännande förrätt, till en pampig varmrätt och till sist en ljuvlig dessert.


Här tipsar vi om fem goda menyer för olika tycken och smak.

Gastro Gaspari: Nyårsmeny för avhämtning. Nyårsmeny med anka Fira in det nya året och bjud in vännerna på en festlig nyårsmiddag med anka. Lund , Sverige på TripAdvisor. Anka är lyxigt och passar perfekt årets sista kväll till ära! Här är recepten för en riktigt festlig nyårsmeny med anka.


Ekonomisk Nyårsmeny för avhämtning 249kr. Krämig svampsoppa med tryffelolja. Björn Källström och Patrik Grahn vår sommelier tipsar om viner till menyn.

Vi tipsar om enkel men lyxig nyårsmat till nyårsmiddagen! Alla recept är provlagade av redaktionen på Allt om Mat. Nyårsmat är själva höjdpunkten under årets fest! På Mitt Kök har vi samlat alla våra bästa recept för att du ska kunna komponera ihop en fantastisk nyårssupé. Dessutom har vi härliga tips på goda tilltugg till champagne, mousserande vin eller cava.


Kolla in recepten som gör succé! Hos Talevski i Stadsparken välkomnar vi våra gäster till en varm och familjär atmosfär. En atmosfär som vi skapar tillsammans med er och liknar vårt vardagsrum. Förberedelse är a och o för ett lyckat festupplägg – det gäller även maten du ska bjuda på. Som tur är går det mesta till Buffés nyårsmeny att preppa i god tid.


Tänk så här: dagar före. Koka in päronen till desserten. Gör laxröran, plocka salladsbladen och skiva räddisorna till laxtartaren. Eller varför inte ge bort vår läckra nyårsmeny för avhämtning till den du älskar!


Spara dem disk och tid framför spisen och låt dem njuta av god mat och mer tid att festa hela natten lång! På årets sista dag ska det inte snålas i köket! Här är exempel på god nyårsmeny med recept på förrätter, huvudrätter och efterrätter och desserter.

Finns att läsa om under fliken Nyårsmeny. Trerätters nyårsmeny med smaktema skogens bär. Nyårsspecial med goda recept till nyår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg