tisdag 6 juni 2017

Lär dig segla utomlands

Hoppa i båten och lär dig segla på en seglingskurs i sommar! Tänk vad skönt att kunna styra båten helt själv över vattnet. Du kan också anmäla dig till en seglingstur och njuta av en skön kväll till sjöss.


Nu blir det enklare att lära sig segla Laser, oavsett om du seglar Laser Laser Radial eller Laser Standard. Vår mycket populära seglarskola är för dig som vill lära dig att segla på egen hand.

Det man först får lära sig på en surfkurs eller resa är grunderna för att klara sig i vattnet och på vågorna. Man lär sig hur brädan fungerar på vågorna, säkerhet och teknik. Efter en vecka ska man ha en känsla för hur det är att vara surfare.


Hos de flesta surfreseföretag finns kurser för alla åldrar, både barn och vuxna. Inget är så effektivt som att lära sig ett språk på plats. Lär dig kinsiska, mandarin, där det talas!


Du lär känna både språk och kultur samtidigt när du läser utomlands.

En guide för dig som vill lära dig spela golf eller redan spelar. Här hittar du det mesta från grönt kort och golftermer till golfresor och utrustning. Följ med på en oförglömlig resa i maten och vinets värld. Kocken bjuder och också på några av traktens goda viner. Lära dig segla mellan öarna i medelhavet.


Dessa kurser passar dig som vill läsa yrkesinriktade språkkurser utomlands. Den här kursformen vänder sig till dig som vill kombinera en allmän språkkurs med en aktivitet, till exempel att lära mer om landets kultur, laga mat, prova vin, segla , dansa, måla eller spela golf. Sailstar seglarskola Vi lär dig segla.


Jollesegling på Teneriffa, Veckor i Kroatien. Grundkurser i segling i jolle, mindre båt och stor båt. Seglarkurser i Sverige.


Det finns många sätt att lära sig detta basordförrå men minneskort är ett av de mest praktiska sätten att lära sig. De är enkla att handha eftersom du kan använda dem exempelvis på bussen eller när du äter frukost för att testa dig själv. Men vi lovar, det här ingenting som du kommer att ha några problem med att lära dig. Du måste även lära dig när ett segel är uppsatt på rätt sätt.


Ju bättre ditt segel är uppsatt ju enklare blir det för dig att segla , styra, och öka farten på ditt segelfartyg.

Det finns många olika möjligheter att göra det på, kanske skaffa en ”language buddy” eller gå på någon av alla de kurser som finns under kategorin ”Danska för Skandinaver”. Denna kurs ger dig förutom de teoretiska kunskaperna en vecka med praktiska övningar i seglingens olika faser. Efter veckan kommer du att ges möjlighet till provtagning hos examinator för att erhålla NfB:s intygsbok för förarintyg.


Den ger dig möjlighet att hyra båt på egen hand samt att få rabatt på försäkringen om du har egen båt. Varför inte krydda din resa med att signa upp dig på en språkkurs utomlands ? Bästa sättet att lära sig ett språk är att använda det och var gör man inte det bäst om inte bland locals. När du tar språkkurser utomlands kommer du att använda språket även utanför klassrummet, i vardagen.


Men du kan känna dig trygg att du är i säkra händer. Nyhetsmorgon visas alla dagar, året om - i TVoch TV4Play. Vi hjälper dig längs hela vägen, från att du bestämmer dig att du vill studera utomlands till du är hemma igen. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan till CSN och hjälper dig att uppskatta kostnaden av dina studier i Nya Zeeland.


De flesta ordnar utlandsstudierna själva, men många åker också som utbytesstudenter. Lär känna en främmande kultur och miljö, förbättra dina språkkunskaper, få kunskaper som inte går att få i Sverige och skaffa nya vänner och kontakter i andra länder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg