torsdag 22 juni 2017

Golfskola utomlands 2017

Utveckla din golf med Golf Joy Academy och våra tränare Henrik Staff, Uffe Pettersson, Anders Israelsson. Följ med på någon av våra golfskolor som innehåller. Golfskola utomlands med Golf Joy Academy Henrik Staff och kollegorna Uffe Pettersson och Anders Israelsson anordnar golfskolor utomlands till olika resmål ute i värden tillsammans med Golf Joy Travel. Vårens första nyhet för GolfMartin Academy blir Barcelona.


Under veckan kommer vi att varva träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA PROs. Han har ett mångårigt förhållande till golfen. Sverige och utomlands. De många återkommande golfarna vittnar om en lyckad kombination av en. Redan som 12-åring började han spela golf på Nya Zeeland.


Låt oss leta, planera och boka din nästa golfsemester. Du bidrar med dina behov och drömmar och vi med vår erfarenhet och passion. Resultatet blir perfekt. Vårt lyckade och uppskattade samarbete med Rolf Lossius på Mölndals GK kvarstår och våra erbjudanden kommer att presenteras här på hemsida. Till alla våra uppskattade resmål finner ni alltid utbildade svenska golfinstruktör av absolut bästa rang.


Med deras gedigna erfarenhet och utbildningsnivå får ni en golfresa som är både trevlig, utvecklande och bekväm. Solresor erbjuder exklusiva golfresor med banor av världsklass. Läs mer om aktuella erbjudanden och tips inför vårens och sommarens golfsäsonger. Vi har nu klubborna som motsvarar de som Dechambeau spelade med i Masters, skaften är lika långa och klubbhuvuden väger lika mycket, det är bara loften på.


Skåne, golfkurser i södra sverige, golflektioner och gröntkort kurser i Skåne,helsingborg,landskrona,lunbarseback,malmö,skanör,falsterbo. Vi går kort och gott igenom allt. Performance Golf Schools är resultatet av vår vision om att erbjuda träning och information i världsklass.


Golfskola utomlands 2017

Alla fick dessutom varsin golftröja med tryck på, och en vattenflaska. Om du verkligen vill få en bra start inför golfsäsongen så kan jag varmt rekommendera att åka på en golfskola. Pauls Golfskola , Tibro. I februari tom mitten på april drar de flesta PGA tränare iväg utomlands på en golfskola där de håller i träning både i teknik, närspel och coaching på banan. Hotel Quinta da Marinha ligger i utkanten av hamnstaden Cascais och är ett av få riktiga golfhotell i Lissabonområdet.


Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Upptaktsträff m föräldramöte maj Tis Juniorträning 18. Tors Spel på banan 18. Nu är det dags för att anmäla er! Följande alternativ erbjuds, vissa grupper har begränsat antal platser.


Golfskola utomlands 2017

Academy gänget består av Henrik Staff (Halmstad GK), Ulf Pettersson (Holm GK) och Anders Israelsson (Haverdal GK). De har, tillsammans med sina tränarkollegor, mycket lång erfarenhet av golfskolor på alla nivåer. Alla tre har varit verksamma som PGA-professionals i över år och har högsta PGA status (M5).


Exklusivt för Sportbladet avslöja världsettan att hon inom ett år hoppas starta en egen, exklusiv golfskola , Annika Golf Academy, i Orlando, Florida. Det blir mitt sätt att betala tillbaka golfen för allt den gett mig, säger hon. Temaresor och kurser utomlands för dig som vill utveckla dina intressen i nya miljöer.


Vi har flera olika temaresor, hitta din temaresa här idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg