måndag 5 september 2016

Gardinskena ikea

Gardinskena ikea

Skapa vackra möbler av hög kvalitet till rimliga priser. Hos oss hittar du väldesignade och lättglidande skensystem för gardiner till låga priser. Vi har gardinsskenor med ett, två eller tre spår, i både raka delar. Gardinskenan kan enkelt kapas till önskad längd med en bågfil. Vill du förvandla ett lager gardiner till två?


Gardinskena ikea

Då kan du komplettera med den här skenan. Bakom varje gardin finns en gardinstång eller en gardinskena. Den, och hur du sätter upp den, är väldigt viktigt för att slutresultatet ska bli bra.


Du kan välja en av våra gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering. Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb!


Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, inspiration, de senaste. Det körde jag på och de funkar kanon!


Som sagt, trespåriga och den längsta är 1. Blir lite billigare än att köpa dubbel uppsättning av hemtex flexiskenor när man som mig skulle ha nästan sex meter haha. Ett komplett set för de flesta fönster. Om du vill kan du komplettera med unika glid-på-snöre, för att skapa vackra, böljande veck och en fantastiskt stilfull känsla i rummet. Hitta rätt gardinstänger för just ditt hem. Köp online eller i butik på JYSK.


Gardinskena ikea

För att få hotellkänslan kan du sätta upp gardinerna med en diskret gardinskena eller välja en dekorativ gardinstång som du monterar nära taket. Det gör att rummet upplevs som högre i tak och ger mer rymd åt rummet. Elegant och smidig upphängning av gardiner! En klassisk skena som trots sin slanka design klarar både lätta och medeltunga uppsättningar. Det är min egen lilla gardin regel som fungerar lika bra med högt i tak som jag själv har.


Här ovan ser ni mina egna gardiner i vardagsrummet och hur jag hängt dem från en takskena. Vill ni inte ha en gardinskena som jag har ovan kan ni sätta gardinstången precis mellan vägg och tak istället. Bättre att de är för långa så man kan klistra på ”strykband” och få rätt längd. Annars ser ser det bara helt fel ut.


Vad tråkigt att du valde att slänga gardinskenan. En fin gardinlösning kan vara en viktig del av rummets inredning och för att få till den på ett snyggt sätt så krävs det rätt gardinstång. Gardinstången eller gardinskenan blir en del av rummets stil och du kan förstärka detta ytterligare med gardinhållare, väggfästen till gardinstången och ändknoppar.


Vi har ett brett utbud av gardinstänger, gardinstångsfästen, gardinstångsknoppar och mycket mer. Har man många svarta inredningsdetaljer i rummet (som många svenne har) då kan det vara snyggt med svarta ändknoppar som matchar resten. Personligen gillar jag inte tjocka gardinstänger utan har antingen gardinskena i taket eller tunna gardinstänger precis vid taket. Detta ger en snygg modern känsla som man inte tröttnar på.


Gardiner i sammet och linne, korta och långa gardinlängder, hissgardiner och veckbandsgardiner hittar du hos Hemtex. Handla online på Hemtex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg