onsdag 21 september 2016

Adapter uk till sverige

Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service! Batterier till det mesta! Blybatterier för olika tillverkare. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!

Res inte utan adapter ! Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över. Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. Jordad reseadapter för att koppla in svensk utrustning i t. Storbritannien och Hong Kong. Används för att koppla in utrustning med stickpropp av typ C eller F i. Reseadapter UK till EU ( Sverige ) Teknikproffset. Genom att surfa vidare godkänner du användandet av cookies.


USA, Englan Italien och Schweiz i Sverige.

Brittiska typen G är standard och används i de flesta installationer. Typ F förekommer i äldre installationer och adapter behövs för G-kontakter. Typ D och M är brittisk äldre standard och förekommer också. Typ A förekommer för 1V rakapparatuttag i badrum.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Obs den omvandlar inte strömmatningen, se till att din enhet klarar av 240V innan du kopplar in den. Kan användas till produkter med 2- och 3-poliga. Hade ingen adapter med mig för ett par veckor sedan, men telefonen gick att ladda ändå.


Den gör att man kan ansluta AU, UK och US-enheter till EU-uttagFärg: VitPraktisk reseadapter för resenärer som skall resa runt i Europa. Irlan Malta, Malaysia och Singapore. Tack vare sin smarta design kan både jordade och ojordade apparater anslutas. Euro mains adapter UK With 3A fuse Note: No mains voltage adaptation!


Thomann Adaptor Safety-Plug - UK. Fraktkostnad till Sverige är euro. Adapter Plug Euro - UK , With fuse (A),. Gratis frakt på beställningar med ett varuvärde över 1euro. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser.


Välkommen in och fynda, vi har allt till festen!

Volten är alltså detsamma som hemma i Sverige men du behöver en adapter som har de platta piggarna istället för våra runda. Cypern har också vägguttagen med de tre hålen. Samma strömstyrka som i Sverige men annan kontakt. Det är också vanligt med på och av knapp. I och med att en adapter är något som ska kopplas in i två olika kontakter är det viktigt att man beställer hem helt rätt modell.


Den tjänar inte mycket till om den inte går att använda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. En adapter för dig som vill använda elektriska apparater med engelsk eller brittisk kontakt i övriga Europa. Konverterar från UK till EU. Då har du hittat rätt!


Med en reseadapter UK till Sverige är problemet borta. Passar såväl ojordat som jordat svenskt kontaktuttag. Gör om UK -kontakt till Europeisk (Svensk) kontakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg