tisdag 27 september 2016

Lyxigaste hotellet i världen

Fina erbjudanden på hotell i hela världen. Boka 4- och 5-stjärniga hotell. Hitta ditt perfekta hotell här. Våra gäster har sagt sitt. Upp till rabatt på hotell.

Innanför den ganska intetsägande fasaden i centrala London gömmer sig ett av världens lyxigaste hotell. The Dorchester har ända sedan 30-talet varit ett favorittillhåll för berömdheter från världens alla hörn. De mest exklusiva sviterna som erbjuder en fantastisk utsikt över Hyde Park hittar man på hotellets tak. Grace Kelly har inspirerat den lyxiga sviten på franska riverieran som tagit hennes namn.


Den ikoniska skådespelaren bodde på Hotel De Paris när hon var vid liv och hennes son Prins Albert har hjälpt hotellet att inreda Princess Grace Suite som tar upp två våningar i ena vingeln. Ett av världens mest fotograferade hotell för sin utmärka arktitektur som mycket tydligt syns på bilden ovanför. Det tredje högsta hotellet i hela världen ligger i landet för dem rika, Dubai.

Alla rum på hotellet består av lyxiga två vånings sviter med enbart den senaste teknologin och modern inredning. Det är vad du får pröjsa om du vill tillbringa en natt i sviten på President Wilson Hotel i Genève – världens dyraste hotellrum. Beskåda blommande körsbärsträd i Kungsträdgården, klappa söta djur på Skansen, promenera på kullerstenarna i Gamla stan, bada vid klippor eller ta en båttur ut i skärgården.


Restaurang- och nattlivet är alltid i full gång och det finns mat, evenemang och upplevelser från alla världens hörn. Det består av fristående riads- traditionella marockanska hus. Paris är ett av världens mest populära resemål när det kommer till weekends – inte minst för par som vill ha några romantisk dagar tillsammans. God mat, lyxig shopping, historiska sevärdheter och världens vackraste miljö för romantiska stunder. Vi har listat hotell som har det där lilla extra.


Det här hotellet väcker inte bara uppmärksamhet för sin arkitektur, byggnaden är designad som ett 3meter högt segel, det är också så lyxigt att många kallar det ” världens enda sju-sjärniga hotell ”. Trots sin storlek har Burj Al Arab bara 2rum, det beror till stor del på att de minsta sviterna är hela 1kvadratmeter stora. LÄS ÄVEN: Detta är världens mest förorenade land - och det är inte i Kina. Det sägs att shejk Maktoum, som beställde hotellet , avskedade fyra arkitekter som sa att seglet skulle blåsa omkull innan en femte sa okej. Men hur högt det egentligen är begriper man knappt förrän i foajén, där det är 1meter upp till taket. Hotellet reser sig 3meter ur viken.


Lyxhotell i andra delar av världen. Blickar vi mot andra delar av världen finns lyx och flärd i oändlighet.

Det allra lyxigaste hotellet i världen brukar man säga är Burj Al Arab i Dubai. Funderar du på att bo på ett riktigt lyxigt hotell eller är du bara intresserad av att veta vilka de lyxigaste hotellen i världen är? Det finns många riktigt högkvalitativa och glamourösa hotell runt om på jorden och här kommer du att få läsa om de två absolut bästa. Världens lyxigaste hotell De lyxigaste , exklusivaste semesteranläggningarna och hotellen i olika delar av jorden. Viroth’s Hotel i Siem Reap i norra Kambodja har utsetts till världens bästa hotell av TripAdvisor.


Det eleganta hotellet är en lyxig , grönskande oas med närhet till restauranger, historiska platser och tempel. Det finns en stor pool och hotellet har även gym, spa och restaurang. Dessutom så hittar du några av världens coolaste restauranger i just Dubai. Sverige som brukar räknas in som lyxhotell är kanske inte visste om I Sverige finns också ett annat spännande alternativ: boka in dig på ett dinner cruise.


Topp lyxigaste skidorterna i världen För er som har pengar att spendera och vill unna er en riktigt exklusiv skidresa i samband med t ex ett högtidstillfälle eller en smekmånad hittar ni här några av världens lyxigaste skidorter i Alperna och resten av världen. I Dubai finns ett utav världens lyxigaste och dyraste hotell , Burj Al Arab. Du blir upphämtad av en chaufför på flygplatsen som tar dig till hotellet i en Rolls Royce.


Duger inte det kan du alltid landa med helikopter på hotellet istället. Flytande stugor på vattnet och iglos av glas – världen är fylld av coola hotell. Bo i en gruva eller högt uppe bland trädtopparna.


Med giraffer som äter din frukost – eller bland zebror i England.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg