fredag 16 september 2016

Dexter skolportal trelleborg logga in

Dexter skolportal trelleborg logga in

Välkommen till Dexter. Du har nu kommit till välkomstsidan för Dexter. När du inte har loggat in med användarnamn och lösenor får du allmän information från kommunen om Dexter. Du kan välja att läsa information om de olika verksamheterna genom att välja verksamhet i plocklistan längst ner till vänster. Ni måste ha ett medborgarkonto i Dexter.


På startsidan väljer du det barn som du ska lägga schema för. Sök på Dexter , eller via de här direktlänkarna: App för frånvaroanmälan för iOS eller för Android. För att kunna logga in i appen behöver du ett användarnamn och lösenord. Det är samma användarnamn och lösenord som till Dexter. Om du loggar in med bara lösenord har du begränsad tillgång till våra e-tjänster Med e-legitimation kan du använda alla e-tjänster.


För er med äldre skolbarn kommer Dexter att finnas kvar ytterligare en tid vad gäller frånvarohantering och det är samma inloggningsuppgifter som tidigare. Gemensamt för alla kommunala skolor i Österåkers kommun är att frånvaro ska anmälas digitalt via Dexter av vårdnadshavare. Logga in i Dexter med användarnamn och lösenord.


Dexter skolportal trelleborg logga in

Du som har barn i kommunens grundskolor använder dig av Dexter för att se betyg, schema samt att göra sjukanmälan. Information och lösenord för inloggning får du från oss på skolan. Härifrån kan du även ta dig vidare till vår skolplattform IST- lärande för att ta del av ditt barns planeringar, bedömningar, omdömen samt specialpedagogisk dokumentation. Ledighet beviljas normalt inte. Elev som trots det inte närvarar vid undervisningen är skyldig att själv ta reda på vad som krävs för att ta igen förlorad undervisning.


Frånvaro registreras i frånvaroprogrammet och hög frånvaro kan också resultera i indraget studiebidrag. Skolportalen omfattar. Motala kommun har elevsystem för närvarorapportering, individuella studieplaner och betyg med mera. Inom grundskolan, särskolan och gymnasiet heter systemet IST Administration.


Dexter skolportal trelleborg logga in

Inom Komvux och Svenska för invandrare (SFI) heter systemet Dexter. Vårdnadshavare loggar in på Dexter med bank-ID eller mobilt bank-ID. Här hittar du länkar till sidor där du som vårdnadshavare eller elev kan logga in.


Du hittar en länk för interninloggning och en för externinloggning. Innehåll Beskrivning:För att få tillgång till många av Dexters funktioner måste du logga in. På Skånegy hittar du information om gymnasieskolor och program i Skåne och västra Blekinge. Hitta utbildningar du är intresserad av genom att välja program.


Vklass är en skolplattform för elever, lärare föräldrar och skolledning. Dexter ger möjlighet till kontakt mellan dig och skolan. Du som vårdnadshavare har rätt till ett medborgarkonto fram till dess att ditt barn fyller år. Den dagen förlorar du automatiskt din behörighet i Dexter.


Du som är folkbokförd i Heby, Knivsta, Tierp, Uppsala eller Östhammars kommun söker genom Antagning gymnasieskola Uppsala. Gymnasievalet pågår mellan januari. Du ska logga in med din e-legitimation. Om du saknar den kan du beställa den från din bank. Dexter - din skolportal Dexter är en tjänst som Bodens kommun köper av en annan leverantör.


När du startar den här e-tjänsten så kommer du därför att lämna Mina sidor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg