måndag 19 september 2016

Lösenkod icloud

Lösenkod icloud

Om du anger fel lösenkod för många gånger visas ett meddelande om att din enhet har inaktiverats. Om du inte kommer ihåg din lösenkod måste du radera din enhet. Då tas alla dina data och inställningar bort, inklusive lösenkoden. Tryck på Slå på lösenkod. Ange en sexsiffrig lösenkod.


Lösenkod icloud

Eller tryck på Lösenkodsalternativ för att ändra till en fyrsiffrig lösenkod , en anpassad numerisk lösenkod eller en anpassad alfanumerisk lösenkod. Saker att göra för att få tillbaka. Alla glömmer sitt lösenord på någon gång och om du har finns det ingen anledning till oro. Om telefonen tidigare säkerhetskopierats mot datorn du använder borde du kunna använda Återställ säkerhetskopia (Steg ). Fungerar inte det och telefonen fortfarande ber om lösenkoden är det tyvärr svårare. Att ställa in en lösenkod är det viktigaste du kan göra för att skydda din enhet.


Den förvalda lösenkoden på din Touch ID- eller Face ID-aktiverade enhet är sex siffror istället för fyra som i tidigare versioner av iOS. Detta innebär att det nu finns en miljon möjliga kombinationer, vilket gör din lösenkod ännu svårare att knäcka. Behöver du hjälp med tidigare steg?


Lösenkod icloud

Du kanske inte är inloggad på iCloud. Det innebär att alla dina bilder, filer, anteckningar med mera skyddas, uppdateras och finns nära till hands var du än är. Allt sker auto­matiskt så att du kan fokusera på det du tycker mest om att göra. Och om du inte har säkerhetskopierat paddan innan du glömde lösenkoden går det inte att återställa den utan att radera allt innehåll.


Det händer ganska många användare: En Ipad ligger och samlar damm några veckor, till exempel under en semester, och när du ska använda den igen kan du för ditt liv inte komma ihåg lösenkoden. Klantigt nog skrev jag inte upp svaren på mina säkerhets frågor när jag gjorde ett icloud konto. Cloud är inbyggt på alla Apple-enheter.


Finns det något man kan göra? Hoppas någon kan tipsa mig om något. Well, du hävdar att du är som alla andra som inte lagt in en lösenkod osv. Lösenkoden till din IOS-enhet finns där för att skydda din data. Om du någon gång slagit fel kod har du kanske sett ett meddelande på skärmen om att enheten avaktiverats och att du ska försöka igen om en minut.


Småbarnsföräldrar känner troligen igen det här lite extra väl. Fjärrlås din enhet med en lösenkod. Find My can help you locate a missing device — even if it’s offline and sleeping — by sending out Bluetooth signals that can be detected by Apple devices in use nearby.


Det har uppenbarligen flera användningsområden. Som tur är går det att få tillbaka lösenkoden , men hur du gör det skiljer sig från hur det fungerade i IOS och tidigare. För att få tillbaka din kod till Skärmtid behöver du en krypterad backup med Itunes.


Om du i dagsläget gör säkerhetskopior till Icloud måste du skapa en med Itunes. Din köpta musik, appar, TV-program, böcker, liksom dina bildströmmar, räknas inte in i det tillgängliga utrymmet. Du har kommit till rätt plats om du vill återställa ett bortglömt lösenord.


För att hålla ditt konto säkert ställer vi några frågor för att bekräfta att. Har ingen enaning om vilken lösenkoden för begränsningar är. Enl apple support är lösningen på just detta att radera enheten och ställa in den som en ny enhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg