tisdag 13 september 2016

Vad ska man göra phuket

Find What Is Vad on TheWeb. Att göra i Phuket , Thailand. En guide om vad man ska göra , vart man vänder sig, platser att se, vad du måste göra , vad du måste se, vad man inte ska missa. För turist kan det vara intressant att se något annat än bara härliga stränder och om du tycker så, ta en dag i Phuket Town. Besök någon av de stora marknaderna och varför inte gå på shopping runda i utkanten på Central Festival eller på Ocean.


Nattliv är heller inget problem att hitta på Phuket , och den som vill ha stort utbud av barer och nattklubbar tar sig förslagsvis till Bangla road i Patong.

Om du tröttnar på kommersen på turistorterna finns alltid möjligheten att ta en buss eller taxi till Phuket sta vilket absolut rekommenderas. Vad tycker ni som varit där? Ska man vänta lite och hålla koll eller är det vad man får räkna med? En relativt okänd men rolig aktivitet är att åka wakeboard på Phuket Cable Ski i Kathu.


Här finns en stor bana som passar både nybörjare och proffs. Att balansera på en skida samtidigt som du håller i ett handtag som drar dig runt vattenbanan ser enklare ut än vad det är. Inte första gången jag reser tll Thailand men har aldrig besökt Phuket. Jag gillar hålligång men vill även se mig omkring.


Något tips om var jag ska bo?

Ska jag bo i Phuket City eller Patong eller kanske någon annanstans? Jag är inte intresserad av ligga på någon st. Man kan ju ta lite turer ut till öarna där man kan.


O) Vad gäller övriga aktiviteter (bortsett från att festa) har jag inte så många tips tyvärr. Gör en utflykt till Phuket Town för lite shopping eller för att gå på fiskemarknaden alternativt nattmarknaden på kvällen. Ta lokal bussar och åk upp till de olika templen man kan finna runt om på Phuket. Speciellt under helger kan man finna och beakta otroliga ceremonier. Ska åka till Thailand i Januari och tänkte att ni hade lite bra tips vad det är man ska besöka, från Thailand i norr, till söder.


Single Fin-restaurangen, om inte pizza står som högsta önskan ät ”Baksu” från vagnmannen 2meter innan ingången. I Uluwatu skulle jag inte stanna mer än tre dagar, det finns inget att göra där om man inte är en proffssurfare. Saker att göra i Phuket. Phuket är ett utav de mest populära resmålen för svenskar när man ska utomlands och det finns en mängd olika saker att göra , här kommer några tips på vad man kan göra. Phuket aquarium är ett ställe där man får information om Thailands natur och djurliv som är mycket rikligt.


Det är när det regnar man kan göra allt det där som man brukar välja bort när solen skiner. Besöka muséer, hembygdsgårdar eller andra lokala sevärdheter. Ingen kommer givetvis att nämna ordet shopping, men ger man sig ut till shoppingcentra en regnvädersdag funderar man på om det inte finns några som jobbar. När du ska på toaletten i thailand så ser den oftast ut så här.


Meningen är att du ska sitta på huk och göra dina behov. När du sedan är färdig sköljer du dig ren med vattnet och sedan spolar du genom att hälla vatten med en skopa som ligger i en tunna vid toaletten.

Man struntar i ett pass på gymmet, tappar sömnrutinerna och slutar laga mat. I stunden kan det kännas skönt, om man inte översköljs av mer ångest, men det finns ju en anledning till att man kallar vanorna för hälsosamma – de är bra för oss och att ge upp dem kan göra att vi mår sämre. När man reser med små barn kan det vara skönt med direktflyg, eller åtminstone slippa mellanlandningar med långa väntetider. Det tar drygt tio timmar till Phuket med direktflyg. Thailand ett billigt land för oss svenskar att semestra i, vilket man också ska räkna in i den totala.


Jag och några polare har kommit över ett gäng tur och retur biljetter till Bremen för 8kr totalt. Jag undrar, vad ska man göra där? För och främst, hur är det med droger?


Sköna ställen att hänga på, krogar, bryggerier, sköna ställen att hänga på. Man värdesätter kungen mycket högt i Thailan så tala aldrig illa om honom. Hur är det med bordeller? Vi har listat tips och tänkvärt inför Thailandsresan och ungefärliga priser på Phuket.


Ny bild från webbkameran på Karon Beach på Phuket , det ser riktigt gott ut nu när det är högsäsong på Phuket i Thailand. Jag och en kompis hade tänkt åka till Texas nu i vinter och det skulle vara oerhört uppskattat att få några tips på vad man kan göra där i två veckor. Tyvärr är vi inte år fyllda så hyrbil är ett alldeles för dyrt transportmedel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg