måndag 19 september 2016

Chinsstång utomhus

Chinsstång utomhus

Välj bland olika smaker. Se aktuella bonusprodukter här. Stort utbud av träningstillbehör. Köp enkelt online på Gymgrossisten! I lager, snabb leverans! Multifunktionellt träningsredskap.


Passar alla standarddörrar. Flera greppmöjligheter. En chinsstång är ett utmärkt val för dig som vill träna rygg hemma. Chinsstång för dörren, för väggen eller att ha utomhus.


Sidan uppdateras kontinuerligt när det kommer ut nya produkter på marknaden. Vad är en chinsstång ? För det första så kan en chinsstång kallas flera olika saker. Tänk på att välja en modell som är.


Jag har en chinsstång som jag fäst exakt enligt den beskrivningen jag gav ovan som är ungefär 160cm lång. Den har 5mm godstjocklek och. Dessutom blir det ju märkligt att ha det utomhus och är heller inte så. Tänk dig en egen dipsställning, chinsstång och monkeybar i din trädgård.


Träna precis när du vill. Du behöver inte anpassa din träning efter andra. Utomhusgymmet ger dig, och även dina barn, den ultimata träning för styrka, uthållighet, spänst och smidighet. Lyft dig i form med en chinsstång ! Pull Up Bar är ett av de mest hardcore träningredskap man kan införskaffa.


Stången placeras i en dörrkarm – sen är det bara att komma igång och lyfta! Finns med rak eller böjd stång och som multistång med flera olika grepp. Det är viktigt att säkra chinstången ordentligt i väggen eller karmen. Kärt barn har många namn.


Vi börjar med att reda ut vad dessa olika begrepp egentligen innebär. Alla tre är benämningar på rörelsen där man hängande i armarna drar sig upp med hakan över ett chinsräcke, chinsstång , trädgren eller liknande. Med pull up-stången kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen. Montering sker i dörrposter.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Välkommen till vår avdelning med utrustning för sport och träning. Här har vi samlat sådant som har med träning och motion att göra och som underlättar när. Beställ Chins Bar för utomhus till det bästa priset online.


Ett utegym med många funktioner. Boxningssäcken ingår inte i gymmet utan är endast ett exempel på hur gymmet kan användas. Handla enkelt träningsutrustning såsom hantlar, vikter, gummiban skivstänger och kettlebells online. Fri frakt till butik - 3dagar öppet köp! Kompletteras med viktpaket eller kg.


Chinsstång utomhus

Du kan som sagt göra chins utomhus i trädgrenar eller annat, men om du vill ha möjligheten att träna massvis med chins i hemmets trygga vrå så kan du köpa en dörrmonterad chinsstång. De kommer i flera olika varianter, och du hittar två olika här nedanför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg