torsdag 22 september 2016

Dåliga raggningsrepliker

Dessa dåliga raggningsrepliker kan tyckas, du måste bara göra det ordentligt. Många gånger kommer du att få de andra att skratta, vilket är faktiskt ganska bra. Då kan du prata med den person du vill lära känna bättre. Humor är alltid en bra sak att ha.


Dessa roliga raggningsrepliker betonar hur viktigt humor är.

Många av dessa poäng kommer att fungera riktigt bra, särskilt. Raggningsrepliker med väldigt varierad framgång. Några av de är dåliga raggningsrepliker vilket gör det extra roligt trots att de kommer att förnärma de flesta tjejer som blir “utsatta” av dem. Vill du komma över på en kopp kaffe eller vill du ha någonting annat varmt i dig?


Du ska inte tro att du kommer undan bara för att du är ful! Får jag titta på dig när du sover? Om du är kristen så är jag svaret på dina böner! Du och jag passar lika bra ihop som lego.

Sveriges sämsta raggningsrepliker – vilken är din favorit? DÅLIGA RAGGNINGSREPLIKER ! Här har vi samlat totalt dåliga raggningsrepliker. Vi kan väl vara ärliga med att vi inte tror att du kommer ha någon större framgång om du använder dig av dessa dåliga raggningsrepliker. Vad sa den ene lyktstolpen till den andra? Skal vi gå ut tillsammans?


Varför sitter en fis i hörnan och gråter? Eftersom den har blivit slagen. Vad är likheten mellan en stekpanna och ett luder? Båda kan få korven korven att växa. Kan ta en dålig raggningsreplik, hellre det än en hand på rumpan liksom.


Men det finns två varianter jag hatar. Den första är folk som tror att allt de läst i The Game ska fungera. Den andra är folk som ska ”ta tillbaka” raggandet när det inte fungerar. ELLE listar raggningsrepliker som aldrig borde yttrats.


Du kan använda raggningsrepliker som ett sätt att bryta isen, den pinsamma tystnaden, eller helt enkelt för att lätta upp stämningen en aning. Tänk på att alla raggningsrepliker inte passar lika bra vid alla tillfällen.

Vi ger er bara repliker, vad ni sedan gör med dem är upp till er. Alla raggningsrepliker som anspelar på att man e ute efter sex eller där man direkt avslöjar att man tycker tjejen i fråga är het eller att hon förtjänar dig är dåliga. Här är tips som garanterat kommer få folk att antingen skratta eller springa.


Det här med att ragga kan vara svårt. Tips på studentpresent! Slumpa raggningsreplik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg