måndag 26 september 2016

Skapa egna biljetter

Boka flyg bekväm online. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu! Välkommen till Naturkompaniet! Gör vardagen till ett äventyr!


Låt Canva hjälpa dig att skapa egna biljetter i unik design som gör ditt evenemang till något speciellt Ta ditt evenemang till nya nivåer med biljetter i egen design Ska du anordna ett evenemang kan anpassade och prisvärda biljetter i snygg design vara precis vad du söker. En biljett är alltid något mer än bara ett entrébevis – oavsett vad för slags evenemang det gäller.

Det är en konkret symbol för vad det handlar om och ett utmärkt tillfälle för dig att göra intryck långt innan själva evenemanget äger rum. Med hjälp av Canva kan du skapa dina biljetter utan att behöva anlita en grafisk. Enkla biljetter (per sida) Den här lättillgängliga, enkla biljettmallen sparar tid åt dig när du snabbt behöver skapa biljetter för ett evenemang. Utformad med riktlinjer för tillklippning så att du kan skriva ut på det papper du har till hands. Använd som den är eller anpassa med hjälp av inbyggda teman i Word.


Du kan dessutom tidsstyra olika biljettyper och ställa in specifika tidsintervall när de är till salu. Jag behöver ett program för att skapa egna biljetter i typ flygbiljett-konsterbiljett-storlek. Man ska kunna lägga till egen text, och kunna skriva ut dom.


Har googlat men inte hittat något bra.

Om du ändå ska ha egna biljetter , så är det väll bara att ta någon gammal biljett och ta efter den lite smått, och bygga från den, i PS eller så. Du kan lägga till foton eller logotypen för ditt evenemang till skapa din egen biljett , eller välja att skriva ut eller köpa biljetter som är kopior av konsertbiljetter köpas via Ticketmaster. Skräddarsydda biljetter är ett utmärkt val för konserter, spelar skolan och evenemang, släktträffar, mässor, konferenser och raffles.


Att göra en kopia kan hinnas med men det övriga är nog svårare. Gör en snygg biljett , få den utskriven eller tryckt. Bläddra igenom biljetten mallar, såsom ensamstående evenemangsbiljetter, biljetter lotteri och biljetter turné. Klicka på Download knappen för biljetten som du vill.


Mallen öppnas i Word arbetsytan. Klicka med markören i övre vänstra biljetten på mallen (om du har valt en mall med flera biljetter per sida). Det kan nämligen användas för att designa och skriva ut egna biljetter.


Programmet innehåller bland annat funktioner för att lägga till stolsnummer på biljetterna och det kan även hantera reservationer. Nyhetsbrevet Program, derigomedia. TicketCreator passar till alla Windows-versioner (Windows XP, Windows Windows Windows 10). Se våra topp-erbjudanden! Hur man gör egna biljetter Anpassa biljetter för ditt evenemang kommer att ge det en officiell känsla.


Deltagarna få en riktig biljett när de bokar sin rymd. Månadens nyhet gäller möjligheten att sälja biljetter via Din Kurs. Att du dessutom, direkt från vårt system, kan skicka ut en enkätuppföljning till besökarna ger en helt ny dimension åt din biljettförsäljning.

Skapa och skicka biljetter med Din Kurs! Köp biljetter till Egna på Örebro Konserthus i ÖREBRO. Sälj biljetter online till ditt event med Seatio, det är gratis och enkelt att använda. Du skapar antingen en seatingkarta eller ett registreringsformulär.


Promota dina event, sälj biljetter online, scanna biljetter i dörren, hantera gästlistor, och mycket mer. Det enda du behöver göra för att komma igång är att skapa ditt event på Billetto, och säga till dina vänner och din publik att det är dags att köpa biljetter. Biljetten är inte alls högteknologisk, det är den gamla vägen att göra saker, men det fungerar och det har sina fördelar på grund av dess enkelhet. Gör dina egna biljetter med din text och logotyp.


Vi kan även leverera egna tryckta rullar- biljetter med din text och logotyp. Representerar du ett företag, förening eller annan sammanslutning och vill marknadsföra ditt evenemang på vår webbplats? Det finns två olika alternativ för dig att välja på. Anmälningar, deltagarlistor och betalningar till dina event.


Helt gratis för gratisevent. Kanske en middag, en fika, ett biobesök, städhjälp eller flytthjälp? Här hjälper vi dig på traven genom att erbjuda ett antal färdiga mallar som du bara kan fylla i så har du gjort ett eget presentkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg