fredag 23 september 2016

Ändra ålder apple id

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus.


Vi har butiker i hela Sverige. Missa inte våra otroliga kampanjer.

Beställ online för snabb leverans. Ditt födelsedatum används för att aktivera vissa funktioner och visa din korrekta ålder i funktioner som Familjedelning. I vissa fall kan det användas för återställning av ditt lösenord. Använd följande steg för att uppdatera eller korrigera det födelsedatum som är kopplat till ditt Apple - ID. Klicka på Redigera Apple - ID under Apple - ID.


Ange det Apple - ID som du vill använda. Men familjesamordnaren kan ge verifierat föräldratillstånd och skapa ett Apple - ID å barnets vägnar i familjegruppen. Om ditt barn redan har ett Apple - ID kan du lägga till det i din familjegrupp och uppdatera barnets e-postadress, födelsedatum, säkerhetsfrågor och mycket mer.

Apple - ID - behöver hjälp med ännu en sak haha:)Tänker skapa ett apple - ID till min lillasyster på hennes nya. Tryck på Ändra lösenord. Logga in med ditt nya Apple - ID -lösenord för att få tillgång till Apples funktioner och tjänster.


Apple kan också reservera ett belopp som uppgår till beloppet för transaktionen och sporadiskt skicka dig fakturapåminnelser och annan kommunikation som rör ditt lagringsutrymme till den e-postadress som är kopplad till ditt Apple - ID. Tidigare har man haft en åldersgräns på år för Apple - ID , men i och med iOS och Familjedelning så kan även barn under år få ett Apple - ID. Att skapa ett Apple - ID för barn under år skiljer sig från hur vi normalt gör, för nu ska den som är familjesamordnare skapa kontot.


Om du använder en äldre iOS-version trycker du på Betalningsinformation. Du kan bli ombedd att logga in. Om du ombeds att ange ditt Apple - ID -lösenord klickar du på Glömt Apple - ID eller lösenord och följer instruktionerna på skärmen.


Innan du kan nollställa lösenordet för Apple - ID måste du ange lösenordet för att låsa upp Mac-datorn. Behöver du hjälp med dessa steg? Läs om hur du ställer in och använder ditt Apple - ID. Om du glömt ditt Apple ‑ ID kan du söka efter det.


Fortsätt Du har kommit till rätt plats om du vill återställa ett bortglömt lösenord. Med den bästa klistermärke Photo Editor kommer du att prova trendiga och modern design: flätor eller lockar, bullar eller dreadlocks! Alla kommer att vilja prova olika frisyrer och det är perfekt för pojkar och flickor i alla åldrar , tonåringar och vuxna. Hårfärg Ändra App gratis!


Aktiverat familjedelning.

Väljer länken längst ned där man lägger till barnet. Godkänner alla villkor. Då står att kreditkort saknas. Gå in i inställningar och lägg till godkänt kreditkort ioch Appstore. Hur man ändra iCloud mail.


Eftersom din e- ID blir associerade med det Apple - ID som du använde för att logga in på iClou inte kan den ändras utan att ändra det Apple ID alldeles. Ditt Apple - ID är värdefullt, och du är ansvarig för att hålla det hemligt och säkert. Apple är inte ansvarig för några förluster som uppkommer från obehörig användning av ditt Apple - ID. Vänligen kontakta Apple om du misstänker att säkerhetsöverträdelser har skett på ditt Apple - ID.


Med ett Apple ID -konto blir ditt besök på Apples webbplats mer personligt. När du har skapat ditt Apple ID använder du det för att identifiera dig när du vill komma åt Apples internetresurser. Med ditt Apple ID kommer du åt din orderhistorik på Apple Store samt vår Självbetjäning online.


På ditt Apple -konto kan du hantera kontoinställningar, följa beställningar och returer och kontrollera saldot på presentkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg