tisdag 27 september 2016

Sadistisk psykopat

Eftersom psykopater är extremt perversa så utmärker de sig allt som oftast genom att spela moralens väktare och det i syfte att dölja sin mörka sida. De sadistiska lekar psykopaten leker med sitt offer kan jämföras med en katt som leker med en råtta. När andra djur sätter tänderna i bittra saker aktiveras ett varningssystem – eftersom det ofta är en signal att maten är giftig eller olämplig föda på annat sätt. Men för människor med sadistiska drag kan samma smaker aktivera en kick, inte helt olikt en tur i en bergochdalbana, skriver forskarna.


När det gäller din kvinna och hennes påstående om otrohet så visar det också upp ett sadistiskt inslag, jag håller med.

När hon målande beskrivit detta för dig, då är det elakhet och sen har det visat sig vara en lögn bara för att göra dig ledsen. Måhända får du frågan vad du tittar på. Svara då, jag blir så fascinerad av det jag ser. Möjligen ser du då en lätt omskakad psykopat (!) som kommer av sig.


Den kvinna jag berättade om, hon är INTE psykopat , men det sexuella sadistiska , det gör henne ändå farlig. Sen huruvida den kille du träffat, TS, är psykopat eller ej, det kan man inte avgöra med de få uppgifter, som vi har här. Det finns tom Rättspsykiatriker, som i samband med brott blir duperade.


När bedömningen görs om en person är psykopat deltar oftast två psykologer.

Henrik Belfrage utgår från Hare psychopathy checklist när han bedömer personer som dömts. Den innehåller personlighetsdrag som ska fastställas. Poängen kan vara eller beroende på överensstämmelse. Det är när det kommer till nära relationer som de sadistiska , sjuka och manipulerande dragen visar sig.


Relationspsykopaterna flyger under radarn genom att de har undkommit straff. För att klassas som psykopat efter de kriterier som finns, måste nämligen kriminalitet ingå. Når vi taler om den narcissistiske personlighedsforstyrrelse, så dækker den over tre typer: 1) Narcissisten 2) Den maligne narcissist og 3) Psykopaten.


Alle typer er altså alle sammen narcissister, men den mere beregnende, sadistiske , voldelige og ondskabsfulde narcissist finder vi blandt type og 2: Den maligne narcissist og psykopaten. Din sommarflört kan vara psykopat - Kvinnliga psykopater tar vad dom vill ha - Kan ett barn vara psykopat ? Den tyranniske psykopaten är sadistisk och stimuleras av motstånd eller svaghet hos den andra parten. Han använder våld för att inge fruktan och att tvinga motparten till underkastelse. Moder Teresa var juh en sadistisk katolik. Vilket programmet lyfter fram att hjältar kan va även ha psykopatiska beteenden och psyke.


Däremot så stämmer det inte att psykopater känner ingen empati vilket dom gör mycket mera än vanliga människor därför är dom så duktiga dupera, bedra och manipulera sina offer. Huruvida den bittra maten och drycken har ett samband med mörka karaktärsdrag kan tillskrivas biologi, psykologi eller båda delar, visar studien inte. Ingen talar om dessa de allra viktigaste sakerna på det här viset.

Det finns ett mod och en övertygelse i att våga ta alla de viktigaste orden om livet i sin mun. Men nu vet jag, att eftersom ingenting av det hade någon betydelse för denna psykopat , mytoman, sadist så var det naturligtvis den enklaste sak i världen att tala vackert om. Jag var bara ihop ett kort tag med en fragil, sadistisk , störd kille med grava narcissistiska drag. Men troligen inte psykopat eftersom han var ångestfylld. Hade föredragit psykopat , då hade hans ångest inte bekommit mig, för han hade inte haft nån ångest.


Det har tydligen inte psykopater. En psykopat har nedsatt eller ingen empati alls och kan göra illa andra utan ånger, någon som inte har empati kan heller inte känna dåligt samvete och kan då tillåta sig att förorätta och plåga de jag kallar offren. Man är inte psykopat för att man kan vara fruktansvärt elak. Förvisso fruktansvärt elak, kan man va genom att ha en sadistisk ådra, men en sadistisk ådra har sin rot i psyket, så även det kommer att falla under detsamma, för den som är Sadist fullt ut, är sjuk eller har du något annat svar eller tyckande på det Hera?


Adskillige psykiatere har efterfølgende diagnosticeret Dutroux som vaskeægte sadistisk psykopat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg