fredag 9 september 2016

Snabbt och lättlagat

Ibland finns det tillfällen då det behöver gå fort och vara enkelt att laga mat eller baka. Här har vi samlat goda, snabba och lättlagade recept för. Jag heter Madeleine och ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar. Här bjuder jag på goda recept, mat- och vintips samt inspiration och smarta knep till köket.


Med bloggen hoppas jag kunna hjälpa dig att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest. Middagstips och enkla recept kan man aldrig få för många av.

Här hittar du snabblagade favoriter, enkla recept på middagsrätter med ganska få ingredienser och prisvärda råvaror. Snabblagat med fisk, kött, korv eller helvegetariskt. Hitta dina nya vardagsräddare här!


Laga morgondagens middag idag och lägg minimalt med tid på tillagningen – låt maten sköta sig själv grytan, kastrullen eller pannan. Många frågar efter både snabb - och lättlagad mat och gärna sånt som även passar i matlådan i frysen. För mej är snabblagat något som tar max den tid det tar att koka ris, alltså typ minuter. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig.


Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Analys - Ger oss information hur vår sajt används, vilket hjälper oss att analysera och optimera webbplatsen. Social medier-delning - Låter dig dela webbplatsens innehåll på sociala plattformar. Marknadsföring - Vi vill kunna ge dig skräddarsytt innehåll. Både på vår webbplats och även när det är relevant på andra sajter. Att middagstips på tema lättlagat och snabbt är efterfrågat bevisas av topplistan där riktiga barnklassiker som spaghetti och köttfärssås, köttbullar, tacos och falukorv trängs.


Jag brukar sällan anpassa matlagningen efter att det ska vara ”barnvänligt” utan mina barn får äta det som jag serverar. Njut av enkel mat tillsammans med hela familjen! Billigt, gott och lättlagat – köttfärs är den perfekta vardagsmaten! Biffar, tacos eller burgare är bara några exempel på god mat du enkelt kan göra med färs. Bloggaren Susanne Histrup tipsar här om snabb och enkel bjudmat med hög imponeringsfaktor.


Snabbt , enkelt och gott ska det vara! Värmande vardagssoppor på minuter. Soppa är den perfekta go to-rätten när du har ont om tid - värmande och. Lättlagat och perfekt för alla slags fester! Koka upp och sänk sedan värmen och låt sjuda i cirka 5–minuter tills kycklingen är genomstekt och såsen gottat till sig.


Späd med lite mer vatten om såsen blir för tjock. Riv ner vitlöken precis innan grytan är klar så får du en fräsch och pigg smak av vitlök.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy. Ha som mål att äta vegetariskt minst en gång i veckan – det är bra för både hälsan och miljön! Varianter på julgodis finns det gott om. Här är tio enkla MåBra-recept!


Pepparkakskola, saffranskola, kola med havssalt, kola med nötter, för att nämna några. Läs också: Julgodis – klassiska och magiskt goda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg