torsdag 29 september 2016

Oasis till begravning

Oasis - billigt och snabbt. Snabba leveranser - Fynda nu! Beställa floristtillbehör så som oasis sekatörer begravningsband och få det hemlevererat i hela sverige. Gå till kassan Mina sidor Logga in.


Det är inte bara familjen, dödsboet eller de som inte kan närvara vid ceremonin som kan köpa en begravningskrans. Ofta går även kollegor eller vänner ihop för att köpa en begravningskrans tillsammans.

Alla våra kransar till begravning binds med största omsorg av lokala florister med närhet till kyrkan. Kistdekorationen Höstpromenad är uppbyggd med rosor i aprikos och orange, tistlar, nypon, skimmia och skira gröna strån. Kombinera gärna med band. Jag har gjort egna blomdekorationer till de begravningar jag har vairt på. Inte av kostnadsskäl men som ett litet sista sätt att göra något för just den personen.


Med oasis in en låg plastburk kan man göra jättefina uppsättningar. Blommor till begravning och begravningsdekoration. Vi på Interflora har lång erfarenhet av att se till att din sista hälsning kommer fram till begravningen i tid.


De vanligaste blommorna att skicka till en begravning är en begravningsbukett, begravningsdekoration eller begravningskrans.

Vanligast är att hälsningen till de anhöriga står på textade band. En annan typ av begravningsblommor är formarbetet. Det är ett blomsterarrangemang som oftast görs i en färdig oasis , gärna i form av ett hjärta eller krans. Mer fantasifulla former som till exempel ankare eller nallebjörnar förekommer också.


Vi hoppas att vi ska kunna ge er inspiration med våra begravningsblommor, trots denna svåra stund. Tanken med blommor till begravning är att man vill ta sitt sista farväl av personen. Som gäst på begravning är det vanligt att man beställer någon typ av sorgdekoration eller begravningskrans till ceremonin. Det kan förstås även närmast anhöriga göra.


De flesta begravningsceremonier har ett moment som kallas för defilering. Bukett till begravning Vill man ha en enklare bukett så passar det att skicka en begravningsbukett som man binder i handen som en vanlig bukett blommor. Vi arbetar oftast med säsongens blommor och utförandet är begränsat då blommorna inte arrangeras i oasis som de andra dekorationerna arrangeras i. Tänk på att band kan ta extra tid att beställa. Blommorna levereras vanligtvis minst timme innan angiven tid för begravning. Viss avvikelse från bilden kan förekomma beroende på säsong och lokalt utbud.


För att kunna garantera leverans av blommor och band måste vi ha beställningen minst tre helgfria dagar innan begravningen. Tusen tack för att du delar med dig hur man går till väga med att göra en fantastisk fin dekoration. Skall göra ett hjärta till en god väns begravning. Detta tips behövde jag så väl och det känns så gott att få göra ett hjärta med personens favoritfärg på blommorna!


Vi kan tillsammans med dig skapa din unika begravningsblomma eller väljer du något av vårt utbud av vackra blommor till begravning i vår webshop.

Det finns inga måsten när det gäller blomsterarrangemang till begravningen. Om man ska arrangera en begravning och välja ut blommor så är det finns det en del saker man bör tänka på. De olika arrangemangen ska passa ihop med varandra och.


Blommorna är till den avlidna och tas inte hem efter begravningen av de anhöriga. Men givetvis kan du också ge blommor till dem. På kortet kan du till exempel skriva att du deltar i sorgen och finns där om det behövs.


Om du står dem mycket nära kan du skriva ett längre brev och lämna över personligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg