onsdag 28 september 2016

Alva böcker pernilla gesen

Alva böcker pernilla gesen

Välj bland miljoner titlar! Alltid fri frakt över 1kr. Med Nextory får du tillgång till de bästa titlarna i din mobil och surfplatta!


Alva böcker pernilla gesen

Christina Alvners underbara illustrationer följer självklart med även i denna utgåva. Fraktfritt över 1kr. Mest kända är kanske de om Alva , som hon skrev för att det inte fanns några böcker om hur det var att ha föräldrar som skiljer sig, och de om Klass B. Pernilla har skrivit massor med böcker. Hon är uppvuxen i Nacka kommun och efter att ha bott på Södermalm i år är hon återigen tillbaka i sin hemkommun Nacka där hon bor på Henriksdalsberget, precis som karaktären Alva. Wahlströms ut de två första böckerna som en dubbelvolym.


Nu släpps del tre och fyra i en dubbelvolym. I Alva och Dum-Julia börjar Alva i. Jag har snart kommit ut med böcker och innan jag blev författare skrev jag reklam, noveller och många tv-manus till Skilda Världar och Nya Tider. Verkligheten förändras och Alva måste förändras med den. Hur ska hon finna modet att stå upp för den hon är?


Alva böcker pernilla gesen

Det är tur att hon är så påhittig. Alva har sommarlov mellan ettan och tvåan och börjar vänja sig vid att bo i Henriksdal. Och så lär hon känna Fabians storebror, Henrik.


Den här gången påminner Alva mamma i tid och de handlar en jättevacker klänning med mycket glitter på. Pappa och Cathrine får sin bebis alldeles för tidigt, och det finns inte så mycket rum för Alva. Men sen går allt snett. Alva åker fram och tillbaka mellan Stockholm och Västerås, och saknar lillebror Beppe.


De ska paddla kanot och sova i tält. Alvas klass planerar inför en klassresa. Alva tycker att det ska bli spännande, men det finns några problem.


Två: Charlie och Julia har för roligt tillsammans. Hilda måste vara på sjukhuset. Och hon är avundsjuk på Tora som har fått en så fin lillasyster.


Alva kan lika bra strunta i julen när pappa är. Alva vill också ha en lillasyster. Och det är inte roligt att ha sommarlov hos pappa för han bryr sig bara om lillebror.


Det enda som är roligt är att ta hand om Julias nya kanin. Den är liten och väldigt söt. Köp boken Alva reser utomlands hos oss! Alva är bra på att komma på saker. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).


Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Läs gratis i dagar! Dessutom är det den fulaste skola hon har sett.


Alva som nu åker fram och tillbaka mellan Stockholm och Västerås. På höstlovet reser Alva , mamma, Roberto och Robertos dotter Nicole till Kanarieöarna tillsammans. Nicole är tolv år och tycker att det är måttligt roligt att åka på semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg