torsdag 8 september 2016

Ior citat

Vad sägs om följande citat : Vi har - åtminstone - inte haft någon jordbävning på sistone. När glaset är halvtomt, tåget redan gått och inget annat heller går riktigt din väg, är det inte fel att påminna sig om att det - nästan - alltid kunde ha varit värre. Du har ju åtminstone inte drabbats av någon naturkatastrof.


Ior är gängets pessimist men ändå så charmig. Ior bor vid ån där han nedstämd sitter och tänker sorgsna tankar. Tistlar är hans favoritföda, och han vill ogärna att någon skuttar på hans lunch innan han äter.

Han har ständigt bekymmer, speciellt med sin svans som ofta lossnar. När du är en björn med mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man ibland att en idé som. Ior Mer Nalle puh citat När du bär på en honingsburk som du tagit med dig till en vän i födelsedagspresent, stanna då inte och börja äta ur den på vägen. KLOKHETER FRÅN NALLE PUH OCH IOR. Man råkar inte ut för dem, förrän man råkar in i dem.


Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det Bildkälla. Förresten, det kan vara någons lunch. Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Nalle Puh.


När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.

Här är listan över korta citat från olika människor som har inspirerat andra till storhet i sina liv. Människor bakom dessa citat har levt sina liv fullt ut. De har inspirerat, motiverat och gett andra en förståelse för livet. Eftersom de också är korta är de otroligt lätta att komma ihåg.


Förstör aldrig en ursäkt med en. Milnes böcker om Nalle Puh och hans vänner i. Ior Gulliga Citat Fantastiska Citat Roliga Citat Bästa Citaten Nalle Puh God Natt Skämt Sanningar Winnie the Pooh is een personage uit een verhalenreeks van de Engelse schrijver, A. De schattige beer en zijn vriendjes zijn wereldbekend geworden Läste den här dikten av Erik Lindorm häromdagen och tyckte den var väldigt fin. Visa fler idéer om Ior , Nalle puh och Lillasyster citat. Olyckshändelser är konstiga saker. Här hittar du ett citat av Ior (Nalle Puh).


Denna sida visar citat av Nalle Puh och ordspråk av Nalle Puh. Roliga citat är citat som får skrattmusklerna att krampa och ger dig ett leende på läpparna. Dessa roliga citatens syfte är att skapa humor om seriösa ting.


Några roliga citat döljer viktiga budskap med ett skämt. Det ger både möjlighet till eftertanke, men också en känsla av ironi då vi människor är ganska bra ibland. Nalle Puh som vi alla borde bära med oss.


Utforska Norskhertigs anslagstavla Ior på Pinterest.

Newsner ger dig nyheter som berör! Barn är fantastiska och säger ofta roliga saker, några av alla de roliga citaten hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg