torsdag 22 september 2016

Hotels com avbokning

Pengarna tillbaka om du hittar ett hotell med lägre pris. Boka idag - semester imorgon! Hitta billiga hotell för i natt. Snabbt och enkelt att använda. Din bokning har bekräftats.

Nya erbjudanden varje dag. Erbjudanden på otroliga hotell. Sök och boka billiga hotell nu. Spara upp till och boka rum nu! Hotell i hela världen. Hej igen alla där ute! Har bokat hotell via hotels.

Dock har jag aldrig behövt att avboka eller ändra någon bokning. Nu är det så att vi har en vän till som vill följa med oss på vår resa och vår första tanke var att vi skul. För att avboka din reservation vänligen ange ditt bokningsnummer och efternamn.


First Member kan du även avboka din reservation inne på Min sida. Varje dag inspirerar vi och når ut till miljontals resenärer genom lokala webbsidor på olika språk. Så när det handlar om att boka det perfekta hotellet, semesterboendet, resorten, lägenheten, pensionatet eller trädhuset - har vi allt du behöver.


We’re passionate about travel. Every day, we inspire and reach millions of travelers across local websites in languages. Alla förfrågningar gällande ändring eller avbokning av en befintlig bokning ska ske via e-post till hotellet. Villkor för Flexible Rates och avtalspriser.


Jämför hotellpriser, erbjudanden och läs objektiva recensioner om hotell. Avbokning och utebliven ankomst. Om inte annat överenskommits vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler skall avbeställning ske senast kl 18.


Samla nätter, få bonusnatt! Var noga med att ange ditt namn, ankomstdatum och bokningsnummer.

Du måste alltid få din avbokning bekräftad via e-post för att den ska vara giltig. Vissa av de fristående hotellen använder lokala system för bokning och fakturering. Dessa hotell har egna sekretesspolicyer och är själva behandlingsansvariga för bokningar och hotellvistelser. Vänligen notera, presentkort med valörerna 1eller 5endast kan användas vid bokning av Flex produkter, då betalning måste ske på hotellet. Våra rum är alltid billigast på vår hemsida, det garanterar vi.


Välj och vraka på över 1destinationer! Vid ändring av bokningens betalningssätt eller innehåll kan villkoren för din bokning ändras. Den senaste versionen av bekräftelsen gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg