torsdag 8 september 2016

Fotografier tavlor

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Erbjudandet gäller till 06. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till!


Vi har samlat alla våra posters med fotografier och fotomotiv i både färg och svartvitt under Fotokonst. Här hittar du fotoposters med allt från vackra naturfoton över landskap och vilda djur, till urbana citybilder med foton på städer, byggnader och människor. Berätta vem du är genom våra fotografier från världen runt. Posters och tavlor med fotokonst.


Ofta när du tänker på posters kanske du tänker på typografiska citat, illustrationer eller färgglada grafiska tryck. Men posters och tavlor med fotokonst är också en populär trend. Vi erbjuder hänförande selection posters med fantastisk fotokonst av några av världens mest begåvade fotokonstnärer. När det kommer till inredning och design har fotokonst vuxit till sig enormt den senaste tiden och är idag ett modernt inslag i mångas hem.


Fotografier tavlor

Tavlor och posters med fotokonst. Fotokonst erbjuder otroliga möjligheter vid inredning och dekoration. Vi har text- tavlor , posters med fotografier, tavlor som passar alla i familjen. Störst i Sverige på stadsposters och stadskartor. Snabba leveranser på alla våra tavlor.


Vi skickar alla ordrar innan 14:samma dag. Låt fantasin flöda, hos Canvastavlan. Skapa din egna unika tavla. Photowall erbjuder fototapeter, tapeter, tavlor och canvastavlor. Välj bland hundratals motiv och designers eller tryck ditt eget motiv.


Kika runt i lugn och ro så kanske du hittar just din nästa favoritbild att göra en vacker tavla av eller publicera på din webbsida. Fotografierna här är helst fotograferade efter mörkrets intrång när natten gör entré. Här handlar du unika tavlor och fototapeter till billiga. I informationsfliken om postern, fotografiet eller reproduktionen klickar du på „rama in bild“, i on-line inramningsstudion kan du sedan välja ur ett brett sortiment av ramar, sorterade efter färg.


Ni kan direkt se vilken ram som passar till er bild och ni kan dessutom prova olika väggfärger i bakgrunden. Svartvita posters och tavlor online. Vi har ett stort utbud av svartvita tavlor med grafiska prints med text, illustrationer och grafiska mönster.


Massor av snygga affischer och planscher som passar till svartvit inredning. Variera också posters med vita kanter och fotografier som sträcker sig hela vägen ut till ramens kant. Du kan också variera svartvita motiv med enstaka tavlor med en gnutta färg. Dina foton justeras automatiskt till den storlek och det format du väljer.


Om du till exempel laddar upp ett fyrkantigt foto till en fyrkantig tavla passar ditt foto perfekt. Om du laddar upp ett rektangulärt foto till samma fyrkantiga tavla beskärs bilden automatiskt, men du kan alltid justera placeringen eller hur den beskärs. Du har framkallat fina fotografier och hittat härliga affischer, men det poppar inte när du väl får upp dem på väggen. Att hänga tavlor är en konst – med hjälp av Sköna hems tips förvandlas din vägg till ett vackert galleri! Du väljer material att printa på, om ytan ska behandlas och hur montage och upphängning ska se ut.


Fotografier tavlor

Har du särskilda önskemål kan vi ta fram unikt material för dig. Vår idé bygger på att vi tillhandahåller våra material och kunskaper medan du komponerar din tavla eller bild. Och de femtio åren, gäller inte de enbart fotografier som är tillräckligt unika för att vara egna verk. Tror inte ett foto på en skolavslutning som 1andra föräldrar fotat på samma sätt är skyddat i femtio år.


Inte heller ett foto på en tavla. Det är ju tavlan som unik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg