torsdag 1 oktober 2015

Glitter dagens lucka

Handla smidigt och enkelt online med förstklassig service! Stort utbud inom skola, hobby och kontor. Giftfritt, PVC-fritt, tvättbart mm.


Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Dagens lucka på Glitter. Dags att öppna lucka idag!

Passa på att fylla denna hårda julklapp med glitter och glamour. Under dagens lucka på Glitter. Idag har ni nämligen chansen att vinna ett smyckeskrin fyllt med massa smycken och accessoarer från Glitter. Utmärkt såhär inför alla festligheter under december månad.


I dagens lucka av Kalle Ankas julkalender kan du vinna en Poopsie Surprise Glitter Unicorn – en magisk enhörning med slajm! Tävlingen gäller bara idag! För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan innan dagen är slut.


Vinnarna publiceras på KalleAnka.

LOL DIY Glitter Factory Gilla inläggt och sätt en emoji i kommentarsfältet för att ha chans att vinna julklappen! Julgranstraditionen kommer ursprungligen från Tyskland. Skrapa dagens lucka och du kan vinna fina priser. Följ vår julkalender och få riktigt bra erbjudanden enda fram till jul!


Max produkter per lucka. Gäller så länge lagret räcker. Om dagens lucka är slutsåld här på kicks. Observera att saldot kan uppdateras snabbt och är ungefärligt.


Brett sortiment av smycken, hårprodukter och accessoarer. Vi uppdaterar sortimentet med nyheter varje vecka. Fri frakt vid köp över 2kr.


Bli inspirerad av våra tutorials och guider samt shoppa online! Som medlem får du exklusiva erbjudanden och en välkomstgåva. Bli medlem i din närmaste Glitter -butik eller online. Lokaltidningen Lund Östra. Varje erbjudande gäller bara en dag Så vi hoppas att det väcker behag.


Annars är det bara att vänta eller på nästa lucka glänta.

Erbjudandet i kalendern gäller endast online under den angivna dagen och så länge lagret räcker. Min reaktion: Jag var inte jätteexalterad över den första burken med glitter som fanns i kalendern, främst för att jag inte tror att det är en produkt så många personer kommer få användning för. Och här kommer alltså burk nummer med glitter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg