onsdag 3 juli 2019

Kontaktplast bänkskiva

Till heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar och hyllplan. Våran hall som vi gjorde om i somras. Ville inte att ytterkläderna skulle synas så mycket så byggde våran egen lösning. Skivan på skobänken är faktiskt Ikeas prägel bänkskiva , lika som i köket :-) Luftvärmepumpen är inte snygg men den får ni ha överseende med.


Den fyller sin funktion. Med självhäftande plast kan du också dölja ytor som t.

Dekorplast ger dig ett snyggt insynsskydd! Kontaktplast , självhäftande dekorplast. Vill du ta bort kontaktplasten igen gör du det enklast genom att värma den lite försiktigt med en hårfön.


Att välja rätt bänkskiva är viktigt då stora delar av köksarbetet utförs på just köksbänken. Hitta bänkskivor som passar just din stil. Välj mellan laminatbänkskivor, arbetsbänkar i massiv trä eller slitstark kompositsten.


Tips: Klicka dig in på vår informationssida för bänkskivor, så blir det lättare att välja! Lagerstatus i varuhus: Lagerinformation.

Antalet uppdateras ca gång i timmen. Fynda billig dekorplast till hemmet online hos oss på Fyndiq! Det bästa med vinylplats är att de går att ta bort och nästa gång kan du välja en annan färg eller ett annat. Används i heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar, hyllplan m. Bänkskivan var träfärgad i sån där lite rödbrun färg, sliten och ful. Köpte dekorplast i svart med trämönster och sedan en matt variant.


Sedan fäste jag det trämönstrade på bänkskivorna och på den lilla trälisten mitt i kaklet (så urbota dum trälist kan jag tycka). Blev ganska så stor skillnad va? Världens bästa uppfinning måste vara dekorplast, därför tänkte jag dela med mig av alla mina bästa tips för att få ett bra resultat!


Om du funderar på att fästa dekorplast på din bänkskiva är det dock några saker du bör tänka på, till exempel hur ofta skivan används och till. Folien är producerad av miljövänlig PVC, och ger dig möjligheten att ge ett nytt liv till dina möbler. När du är färdig med folien kan den återvinnas som plast. Har du fler frågor angående produkten?


Kolla in bloggen och ofta ställda frågor. DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är roliga pyssel du kan göra själv – varför inte göra egna husgarderober eller klä om.


Jag använder endast dekorplast från Bauhaus.

Rengör och torka av ytan där dekorplasten ska placeras. Se till att ytan är ordentligt rent. Smulor eller smutspartiklar som blir kvar kan synas när du har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg