onsdag 17 juli 2019

Somaliska pojknamn

Somaliska namn är inte lika känt i USA och i de europeiska länderna, vilket skulle innebära att du får en unik val för din bebis. Dessa namn är enkla, raka, vackra och energiska. Nedan är MomJunctions lista över 1somaliska barnnamn som är mest tilltalande och tillgängliga för dig. Många vill i dag ge sin bebis ett unikt och annorlunda namn. Därför listar vi här namn, både flicknamn och pojknamn , som är ovanliga i Sverige.


Somaliska pojknamn

Betydelse för Somali saknas. Hjälp till genom att skicka in en betydelse! Tänk på att vi endast publicerar vettiga betydelser så skriv så korrekt du kan.


Sharmaarke är ett somaliskt pojknamn och betyder han som förskonas från onda. Namnet används främst bland somalier i de norra och södra regionerna. Det skrivs på lite olika sätt, såsom Sharmarke, Sharmaarke, Sharmaake. Ali Mahdi Muhammad fortsatte hävda att han var president, men hade ingen verklig makt. Svensk-muslimskt pojknamn.


Somaliska pojknamn

Nu väntar vi en pojke till och det är riktigt svårt att hitta ett namn som fungerar lika bra på svenska som somaliska. Här hittar du totalt 6pojknamn. Vilket pojknamn ska du ge din bebis? Kolla igenom de vanligaste pojknamnen och se om där är något som passar till din. Tänk därför på att valet av pojknamn kan bli en fördel eller en nackdel för ditt barn.


Du som väljer ett pojknamn har en viktig och ansvarsfull uppgift framför dig. Var kommer pojknamn ifrån? Pojknamn härstammar från orter, länder, mytologier, hjältar, historier, färger, växter, djur och natur. Glosbe, online-lexikon, gratis.


Somaliska pojknamn

Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Du kan även använda sidan till att få inspiration när det gäller att hitta namn till nyfödda barn. Hitta det pojknamn eller flicknamn som passar just ditt barn allra bäst eller läs vad olika namn betyder! Are you missing a name in our List? Någon som känner till några vackra irakiska namn, inte för ovanliga.


Namnbetydelse : Är ett somalisk namn, oftast en förkortning av Saleban som betyder gå vidare på somaliska. Skrivet av smålanningen: Skräckkabinett: Igor hette ju den där puckelryggige medhjälparen som grävde upp lik i The Bodysnatchers. Och Ivan hette den hårde, elake, överlägsne ynglingen i Kulla-Gulla-böckerna! Vladimir hette den riktige Greve Dracula.


Nikita hette Chrustjov i förnamn. Populära engelska pojknamn hittar du på Babyhjälp. Det är också känt att det förekommer en omfattande handel med somaliska pass och andra typer av dokument. Ovanliga namn du bidrar med #128578; Vi har lagt till Tiril på listan, tack för bidraget.


Vi arbetar på en lista för ovanliga pojknamn som vi tror att ni kommer uppskatta. Där kommer Bose finnas med #128578; Ha en fin sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg