tisdag 30 juli 2019

Kvinnliga kändisar

Lista över topp 1kändisar just nu! Vi listar de hetaste och mest omskrivna kändisar just nu med nyheter, bilder och videos. Berömda kvinnliga kändisar som ser ut att ha en manlig. F ör att märkas och få ett genombrott som kändis brukar det antas att man måste ha ett.


Arbetarrörelsen har på många sätt varit en manlig bastion.

Med Magdalena Andersson som finansminister, den första kvinnliga i en S-regering, förändras bilden. Som den i särklass mäktigaste ministern påverkar hon indirekt alla politikområden, och stärkte ytterligare sin position när svensk ekonomi nyligen berömdes av OECD. Exhibitionist, ja visst!


De svenska kändisar visar sig allt mer nakna på nätet. På Instagram slänger de mer än av gärna av sig kläderna. Då tog Zara Larsson, 2 den åtråvärda förstaplatsen, men vem blir det i år?


Programledaren Martin Björk, 4 har lett ”Fråga Olle” och inte heller privat är han särskilt blygsam av sig.

Förutom att leda sin egen intervjuserie ”Intimt med Björken”, där han ställer snuskiga frågor till svenska kändisar , joggar han också gärna naken med sina intima delar fastklämda mellan låren. Numera har Martin Timell, 5 fått konkurrens på kändishimlen av sin minst lika kända brorsa Anders, 48. Taddlr har satt ihop en lista på de mest chockerande kända personerna som röker.


Några personer vet man bara är rökare, men andra tror man verkligen inte röker. Vilken kändis lyckades ta sig in på listan? Här är de hetaste kvinnliga kändisarna – om kvinnorna får välja. Men, här har vi samlat kändisar som har visat upp sina bröst – och lyckats vara feminister samtidigt. Det är ju inga konstigheter alls, det är ju bara bröst.


Hon sparkade alla män från sitt team för att hon ville förändra den mansdominerade musikbranschen. Hon är en förebild för många unga och är en stolt. Hur ser den perfekta gästlistan ut på en kändisfest och vem är festfixarnas drömgäst?


Nöjesbladet har hela listan som toppas av stjärnskottet Bianca Ingrosso. Det här är ju helt sjukt kul. En snopp råkade komma med på bild och en annan kändis nakenjoggade ute i det fria. Hitta de senaste nyheterna, bilderna och videos från dina favoritkändisar.


Historiens mest skrämmande kvinnliga mördare - Många kanske i första hand tänker på män när man tänker på allvarliga brott, men faktum är att en hel del mycket svåra brott ha begåtts av kvinnor.

Dessa kvinnor har gått till historien av helt fel orsak och vissa av dem har det till och med gjorts film om. Världens vackraste kvinnliga kändisar Tack gode gud! Man ser ju kvinnor som är bra mycket vackrare än dessa kändisar nästan varje dag.


Det roliga med Anna Anka är ju att hon verkligen ser ut som en Anka. Med ämnen som fördomar, sanningar och livslögner för hon en dialog med sin publik kryddat med blixtsnabba repliker vid eventuella mothugg. Sveriges bästa kvinnliga ståupp-komiker kommer från Malmö. Läste i en tidning för ett tag sedan att det finns minst kvinnliga kändisar som har silikonbröst och att allmänheten skulle häpna om de visste vilka dom var (vad det nu finns att häpna över.).


Men vilka är dessa kvinnor som har silikonbröst utan att alla sett det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg