tisdag 16 juli 2019

Körkortsteori bok

Körkortsteori bok

Köp den senaste körkortsboken och teoripaket billigast hos oss! Har du frågor eller är nyfiken? Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Lär dig allt du måste kunna för att klara teoriprovet och ta körkort! Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Körkortsteori bok

Innehållet uppdateras regelbundet med de senaste trafikreglerna så att du kan vara säker på att du lär dig rätt saker. Själv så hittade jag en bra bok i foldern jag fick från körskolan när jag skrev in mig. Nu ingick den i priset så den var inte helt gratis. Men den funkade tydligen riktigt bra då jag fixade lappen på första försöket. Detta har säkert sina fördelar, men en uppenbar nackdel är att det blir jobbigare att hålla reda på både boken och häftet.


Vare sig du kör på trafikskola eller privat så måste du plugga körkortsteori. Nu behöver det inte längre innebära att läsa en tjock teoribok. Med modern teknik, 3D-animationer, berättarröst, bildspel, facebookintegration och interaktiva övningar är det nu roligare och effektivare att lära sig teorin. Körkortsteori – teori för körkort Trafikens grundregler. Visa omsorg och varsamhet.


Inte störa eller hindra i onödan. Ingen har några ”rättigheter”, utan bara gemensamma skyldigheter. I vår webbtjänst Boka prov kan du boka, avboka och omboka kunskapsprov och körprov för samtliga körkortsbehörigheter.


Här kan du ta del av viktig information. Skickas inom 2-vardagar. Köp Körkort - Teoriboken av Åke Åhsblom på Bokus. Ett häfte innehållande vägmärken och vägmarkeringar bifogas till Kökortsboken.


Boken har läsarrecension. This book is an English translation of the Swedish Driving Licence Book which is the textbook for driving pupils in Sweden. Materialet i boken är hämtat från Genvägen till körkortet. Jag läste teori boken gånger snabbt och gjorde frågorna på denna sida, och klarade teoriprovet på första försök. Jag kan lova er att om ni klarar testerna här klarar ni GARANTERAT teoriprovet utan några problem.


Du kan boka den du vill ha, genom att. Gratis körkortsteori , körkortsfrågor, vägmärken och guider! Körkortsfrågor GRATIS ( körkortsteori , teorifrågor, körkortstest, vägmärken). Körkort online teoriprov, när du ska förbereda dig inför kunskapsprovet.


Körkortsteori bok

Det är egentligen inte en körkortsbok, utan böcker ! Den finns på Arabiska, Kurdiska och Persiska. Den är indelade i kapitel med olika ämnesområden som t ex, trafikregler, försäkringar, bilens delar, olyckor och första hjälpen. Ljudstöd på alla delar. Körkortsboken är lättläst och ger en tydlig information om vad som gäller i trafiken.


Välbeprövat, över 1trafikskolor har valt Trafikskola Online för sina elever.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg