torsdag 18 juli 2019

Otto är en noshörning

Skickas inom 3-vardagar. Boken har läsarrecension. En dag hittar Topper en magisk penna som fallit ner från rymden. Pennan har den egenskapen att allt man tecknar med den blir levande.


Med hjälp av en förtrollad penna ritar kompisarna Viggo och Topper en gul noshörning som plötsligt får liv.

Att hålla den gömd och hitta mat till den, leder in. Topper och Viggo heter två pojkar som bor i en liten dansk hamnstad. De har båda problem med sina fäder: Topper längtar efter sin far som är sjöman och inte hörts av på länge, Viggo försöker undvika sin grälsjuke far så mycket som möjligt. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.


Det man ritar med den får liv och blir verkligt! Allt man tecknar med pennan blir levande. Plötsligt står en livs levande noshörning i Toppers vardagsrum och äter upp möblerna.


Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

En helvild berättelse av en helgalen författare om en vrålhungrig noshörning ! Som är väldigt hungrig och väldigt, väldigt stor. När Topper ritar en noshörning på väggen, blir noshörningen levande. Otto är en noshörning.


Det är inte helt lätt att ta hand om en stor noshörning när man bor två trappor upp i ett hus, särskilt inte om det är en mycket hungrig nodhörning. Bälte är viktigt i alla bussar. Låt oss ha mobilerna i skolan.


Möt våren med en tur till Paris. Saker Hanna Bergstrand gör och vill göra i sitt liv! Topper bor i ett stort, rött hus som är fullt av märkliga personer. Men det märkligaste av allt sker när han en dag hittar en magisk blyertspenna. Noshörningar (Rhinocerotidae) är en familj uddatåiga hovdjur som omfattar fem nutida arter.


Deras mest utmärkande drag är det stora hornet på nosen. Till skillnad från horn hos parigt behornade däggdjur består det helt och hållet av keratin (hornämne) och har ingen kärna av ben. Det finns inga omdömen till denna titeln.


Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Där fanns också en klubb där man kunde bli medlem om man ätit en daggmask. Dock hävdar Oles fru att inspirationen till Gusten Grodslukare bestämt är från en pojke i Skanderborg, som kallades Kesse som tydligen hade ätit en dagmask mot att han blev erbjuden öre av sina kompisar. Astrid Lindgren påverkade familjen. Han älskas för sin otuktade berättarstil, för sina fräcka, fantastiska, vansinniga historier om pojkar och några få flickor, om argsinta gubbar, tokiga tanter, om cirkusartister, kanonkungar och märkliga lärare. Sökruta för att söka efter böcker, e-medier och annat som biblioteket erbjuder.


Och det vill man ju ha! Afrika vänder: En kontinent i förändring bok Sten Rylander pdf Allan och Mike på promenad bok Tora Von Platen pdf Allt annat än allvar : den komiska kvinnliga grotesken i svensk samtida skrattkultur ebok - Anna Lundberg. I Nepal arbetar WWF tillsammans med lokala organisationer med att omplacera noshörningar från nationalparken Royal Chitwan National Park till andra reservat. Naturvårdsarbetet som WWF gör i Nepal är mycket framgångsrikt.


De senaste åren har bara en noshörning dödats där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg