tisdag 9 juli 2019

Karta kreta platanias

Boka din drömsemester redan idag! Här finns de bästa familjehotellen. Lågpriser på hotell i Platanias. Vi förhandlar så att du slipper.


Det är inte konstigt då det här finns det mesta för en underbar semester.

Platanias bjuder på en avslappnad och välkomnande atmosfär, och har samtidigt ett härligt pulserande nattliv. Iinte undra på det, för här finns det mesta som man kan önska sig. Den fina, långa, stranden med riktig finkorning sand är perfekt för ba sol, och allt som hör till. Semesterorten är uppkallad efter platanträden, vilka växer längs flodstranden i Platanias.


Staden är uppdelad i den gamla staden Pana Platanias , samt den mer moderna stadsdelen nära havet, Kato Platanias. Vill du se något under ytan ska du snorkla där det är stenig och bevuxen botten som t. Apollos resor till Platanias har allt en semestrande skandinav kan önska - stränder, charmiga restauranger och ett virvlande uteliv. Välj mellan allt från charmiga, familjeägda hotell till lyxiga resorter och småskaliga lägenhetshotell, där sköna dopp i Medelhavet alltid ligger nära till hands.

Platanias , Grekland: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Platanias och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Det gäller i synnerhet kulturella sevärdheter, som ön är rik på. Kartan innehåller städer, provinser, flygplatser, sevärdheter, gatunamn, avstån vägnummer, museum och regioner mm. Ska bo på ett hotell som heter Indigo Mare och skulle därför vara roligt att höra om någon av er har några erfarenheter av hotellet eller allmän information om stället.


Har varit på Platanias en gång tidigare men jag var så liten så. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Terrängen runt Plataniás är platt åt nordost, men söderut är den kuperad.


Havet är nära Plataniás åt nordost. Gerani är en liten och lugn semesterort på Chanias kust, km väster om staden Chania. Kreta ett måste att besöka. Gerani är perfekt för den som vill ha en semester i fridfull atmosfär. I Platanias kan du boka både hotell och lägenheter, om du ska resa utan barn bor du bäst på Sunprime Platanias Beach - Våra hotell i Chaniakusten, Platanias är speciellt utvalda och många av dem kan du bara boka hos Ving.


Orter som Platanias väster om Chania attraherar varje år tiotusentals svenskar, såväl barnfamiljer som unga med sin fina strand och nöjesliv. Hotellet är beläget vid stranden i Platanias. Turistområde med genomfartstrafik. Busshållplats finns vid huvudvägen ca 1meter från hotellet där lokalbussar går längs kusten och till Chania stad.


Vid ankomst och avresa stannar bussen vid huvudvägen ca 1meter från hotellet.

Med ett stort antal attraktioner att upptäcka kommer den här populära delen av staden inte sluta att slå dig med häpnad. Platanias har mycket att erbjuda: berömda sevärdheter, utmärkta restauranger samt ett spännande och varierat nöjesliv. Det är ett utmärkt semesterresmål och här har du allt du behöver för en aktiv, spännande och avslappnande semester, med fina stränder, myllrande folkliv, trevliga restauranger och kaféer och ett livligt uteliv.


Vi fick hjälp med planeringen av restaurang, meny och en fantastisk dukning. Jag rekommenderar varmt dessa underbara tjejer. Vädret i Plataniás idag, i morgon och upp till 15-dygnsprognos. Temperatur, vin nederbör väglag och mycket mer väderinformation. Du har kort promenadavstånd till stranden samtidigt som Platanias stora utbud av restauranger, barer och butiker också finns inom räckhåll.


Din lägenhet med pentry ger flexibiliteten till att själv avgöra när du lagar mat och när du väljer att botanisera bland resmålets många tavernor och restauranger. Den största och mest populära badorten på Chaniakusten är Platanias. Här dyker det upp många nya hotell, restauranger, barer och butiker varje sommar.


Detta är också den enda staden som har ett nattliv att tala om, men det är inte så intensivt att man störs av det om man inte är där för att festa själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg