måndag 8 juli 2019

Kreta karta elafonissi

Få ut det mesta av varje ögonblick på resan. Slipp krångel och boka i förväg. Hitta de bästa upplevelserna, turerna och aktiviteterna för din resa med GetYourGuide.


Vi förhandlar så att du slipper. Egentligen är det en liten ö, men vid lågvatten är det så pass grunt att man lätt kan vada ut till den.

Balos strand och lagun. Det gäller i synnerhet kulturella sevärdheter, som ön är rik på. Det är stranden mot sydost som är den mest besökta. De som vill ligga mer i fred kan hitta bra platser på den lilla ön. Kreta ett måste att besöka.


Stranden är särskilt känd för sin rosaskimrande sand och turkosa vatten. Den har flera gånger blivit utsedd som en av Europas vackraste stränder. Kartan innehåller städer, provinser, flygplatser, sevärdheter, gatunamn, avstån vägnummer, museum och regioner mm.

Här erbjuds rum med balkong och utsikt över Libyska havet. Du kan förboka utflykter tillsammans med din resa och säkra en plats i förhand. Check-in out is super easy. There is a mini-mart just next to the Xasteria and also good restaurants around the hotel.


A Beach to Dream about, White and Pink Sand Turquise Sea, Amazing Beaches, joined together by a Thin Strip, you Wade through Low WaterTo each Other. Boka din drömsemester redan idag! Sanden vid strandkanten är rosaskimrande av pulveriserade snäckor, och ger Elafossini dess sagolika karaktär.


Här finns de bästa familjehotellen. Stranden ligger mellan halvön Gramvousa och den lilla ön Tigani. Mellan dessa två kustremsor finns stora områden med sand och en lagun med grunt, näst intill stillastående vatten.


Vi har enbart goda erfarenheter av Avis. Om du bokar bilen genom oss får du en bra bil med godkända försäkringar. De flesta har öppet kl. Se mer och boka resa på apollo.


Gerani är en liten och lugn semesterort på Chanias kust, km väster om staden Chania. Gerani är perfekt för den som vill ha en semester i fridfull atmosfär.

Kalydon, men omtalas alltså oftast som Spinalonga. Elafonisi ligger på den sydvästra delen av ön. Jag rekommenderar att hyra bil några dagar, åka upp bland bergen och kanske ner till sydsidan. Här är tips om häftiga sevärdheter och måsten. Här och där märks den grekiskt lantliga atmosfären mellan hotellen.


Innanför Chaniakusten reser sig grönskande kullar, som är början på de högre bergsmassiven. I de små byarna som ligger omgivna av olivlundar kan du stanna till och äta lunch på någon lokal taverna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg