onsdag 31 juli 2019

Trimma skägg halsen

Testa Philips skäggtrimmer! Fri frakt vid köp över 850kr. Frågor om våra produkter? Skyddar huden när du trimmar håret. Experimentera riskfritt.


Trimma skägg halsen

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Luta huvudet bakåt och placera ett finger precis vid toppen av adamsäpplet. Den punkten är en naturlig gräns mellan skägget och halsen. Utgå från mitten Placera trimmern vid den punkten och trimma nedåt.


Det enkla sättet: Raka dig med rakapparat noggrant på nedre delen av halsen och mindre noggrant på den övre delen. Ett snyggt och välansat skägg kräver en bra plan. I din plan bör du vara klar över vilken skäggfrisyr du vill ha, vilka områden som ska vara renrakade och att din ansiktsform och skägglinjer på halsen och kinderna går ihop.


Snygga linjer gör att ditt skägg ser välvårdat ut och mer distinkt. Raka halsen : Om du vill att ditt skägg ska framhäva dina ansiktsdrag hjälper det att vara slätrakad på halsen. Detta ger ett renare och mer välvårdat intryck. Kamma skägget igen, nerifrån och upp denna gång, för att lyfta alla skäggstrån.


Klipp av de som är lite längre än de andra med skäggsaxen, medan du håller upp kammen för att hjälpa dig mäta rätt. I takt med att skägget växer ut kan du flytta upp kindlinjen igen. Om du inte har så tät skäggväxt uppe på kinderna jämfört med käklinjen kan du lägga din linje längre ner.


Du skapar då en fylligare look på ditt helskägg. Det kräver lite mer underhåll då du måste raka eller trimma bort den otäta skäggväxten lite oftare. Om du har glest skägg – visa tålamod och låt det bli vildvuxet, då kommer det till slut att täcka de glesa partierna.


Därefter går du till en barberare och styr upp det hela. Gå till en barberare en gång i månaden och trimma skägget. Jag gick till barberaren häromdagen och fick skägget ansat. Det bästa med besöket är att jag fick hjälp att hitta en bra nedre kant på skägget på halsen. Tidigare har jag själv satt halslinjen precis vid överkanten på adamsäpplet och låtit den gå ganska rakt ut åt sidorna.


Trimma skägg halsen

När du kommer ut ur duschen och ditt skägg fortfarande är lite fuktigt så rekommenderar vi att använda en skäggolja till ditt fullskägg. Denna kommer att göra att ditt skägg doftar gott, samtidigt som det hjälper till med att mjukgöra skägget så att det inte torkar ut. Till ett kortare skägg är trimmer lättast. Välj en skäggtrimmer med täta längdinställningar så att du kan bygga upp en gradvis form.


Justera längden på skägget beroende på ansiktsform och hur skägget växer. Söker du efter Trimmer skägg? Nu , även lägre pris!


Genom att göra så kommer skäggets utbuktning längst sidorna trimmas ner. Skägg ska växa lodrätt, inte horisontellt. Som bonuspoäng gör det att ditt ansikte upplevs smalare.


Du får därmed ett skägg som växer närmare huden, men utan att förlora en massa av längden på hårstråna. Skägget bör trimmas ofta oavsett om om det sker för längre skägg eller för stubb. Ytterligare något som skapar ett välvårdat intryck är att vara slätrakad på halsen. Vid trimning är det enklaste att följa ansiktets linjer, speciellt när sidorna trimmas.


Mustaschen under näsan kan ibland vara lite svår att komma åt. Gör ”akterspegeln” (innanför virvlarna) riktigt kort. Forma bakben och fötter. Huvudet: trimma pannan, extrakort på kinderna och öronen. Huvudets profil ska likna en tegelsten.


Till en rundare ansiktsform kan du skapa längd genom att lämna mer hår på hakan och trimma ned kinderna mer. Trimma undersidan av halsen mycket kort. Ett bra skägg går inte för högt upp på kinderna och slutar gärna vid toppen av adamsäpplet. När du har en skaplig form trimmar du ned konturerna på halsen , nacken och kinderna.


Skägget kommer att växa ojämnt och du kommer garanterat få negativa kommentarer om ditt skägg. Du kommer säkert få höra att skägget ser ovårdat ut och mycket annat men lyssna inte på dem, de som inte har helskägg vet inte vad det innebär och de orkar inte heller uppbringa tålamodet eller engagemanget du har för att nå målet. Börja med att trimma skägget lätt med sax, eller elektrisk trimmer , om du har sovit konstigt och stråna har kurvat sig.


Det är inte snyggt med skägg som strålar åt alla håll. Med jämna mellanrum behöver du också ”städa” stubbet med rakhyvel för att bibehålla skägglinjerna och se vårdad ut. Herr klippning , skägg trimmer rakning med rak kniv. Vi säljer produkter från : American Crew , JS Sloane, Oil Can. Raka dig på halsen så att skägget följer haklinjen, så ser det vårdat ut.


Satsa på ett längre skägg. Bestäm vilken längd och stil du vill ha på ditt skägg. Tänk på vilken ansiktsform du har och vilka stilar som kan passa just dig – skägg är personligt.


Ett skägg är en samling av hår som växer på hakan, överläppen, kinderna och halsen hos människor och vissa djur. Hos människor är det vuxna män som kan odla skägg , men vilken skäggväxt man har är högst individuell. Vissa får nöja sig med ett kortare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg