måndag 29 juli 2019

Suomalaiset keskustelupalstat

Seuraavat sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 21. Keskustelupalstat eli foorumit ja vastaavat sivustot. Linkkejä: Suomenkieliset keskustelualueet Internetissä.


Lista Suomen eri keskustelufoorumeista.

Suurimmat Iltalehti Plaza. Mielestäni suomalaiset keskustelupalstat ovat aika ala-arvoisia. En tiedä johtuuko se suomalaisten tavasta kommunikoida, mutta tuppaavat olemaan piikikkäitä, nolaavia ja muuta kiusantekoa. Lyhyitä hyviä keskusteluja aina silloin tällöin löytää.


Pelicansin kultakypärä Juhamatti Aaltonen on pelannut viime peleissä myös alivoimaa − Tähtihyökkääjä pitää uudesta roolistaan: Sehän on kunnia, jos sut. Lue aiheen Matkailu keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun.

Suomi- tuhansia aiheita. Suomalaiset keskustelupalstat ‎ (S) M. Me Naiset on Suomen suosituin naisten ajankohtais- ja lifestylemedia. Erään ketjun innoittamana sain ajatuksen koota tähän ketjuun kaikkien aikojen parhaat suomalaiset jääkiekkoilijat Jatkoajan keskustelijoiden mielestä. Jokainen saa esittää oman TOP-listansa. Yhteenveto tehdään ja palkinnot parhaille kiekkoilijoille jaetaan syksyllä SM-liigan ensimmäisen kierroksen jälkeen.


Nettipalstoilla aiheesta käydään kiivaita keskusteluja, ja kiihkomielisimmille menetelmä on jo lähes uskontoon verrattava asia. Vähän vastaavasta piirteestä kärsivät, tai nauttivat (sekin on mahdollista), alhaisen käytön ”perifeeriset” keskustelupalstat , joihin on kotiutunut oma sisäänpäin lämpiävä kanta-asiakaskunta ja jonne valtaväestö ei löydä. Uutta tulijaa saatetaan vierastaa, joka voi näkyä alkuun vähäisenä huomiona.


Myös suomalaiset keskustelupalstat ovat täynnä huolestuneiden tyttöjen ja naisten kuvailuja vaginoistaan, joita he pitävät syystä tai toisesta epänormaaleina. Moni nuori tyttö huolehtii, ettei kehtaa vaginansa takia aloittaa seksielämää tai käydä gynekologilla. Hieman päälle kolme viikkoa sitten suomalaiset saivat ikäviä uutisia P-Amerikasta: Sen hetken kuumin NHL-suomalainen, Mikko Rantanen, on loukkaantunut yön ottelussa St.


Louis Bluesia vastaan. Rantasen luistin jäi kiinni jäässä olevaan railoon ja Rantasen jalka vääntyi ikävän näköisesti ja vaikka Mikko itse kentältä pois pääsikin, oli selvää, että huilia on edessä. Nettikeskustelu on saanut suomalaiset väittelemään kärkkäämmin.

Pekka Isotalus, professori. Perinteinen puhekulttuuri on nyt murroksessa. Taustalla on Isotaluksen mukaan erityisesti verkkokeskustelu, jossa mielipiteet helposti kärjistyvät. Aika heikosti on suomalaiset aloittaneet loppupeleissä.


Vain kenttäpelaajaa päässyt pelaamaan ja vain pelaajaa pelannut kaikki pelit, kun esim. Mailla on pitkä, yhteinen historia ja monet tavat ja tottumuksetkin ovat tulleet Suomeen Venäjältä. Se mikä naapurimaassa useimmiten ärsyttää on Venäjän hallinto ja sen korruptoituneisuus. Siihen eivät venäläiset itsekään ole tyytyväisiä.


Löytämisen lähtökohta. Aloitussivu, joka kokoaa hakukoneet, sosiaalisen median, laatulinkit ja toimittajan työkalut käteväksi paketiksi. Suomion Suomen suurin sosiaalisen median palvelu (aktiiviset käyttäjät kuukaudessa): Suomi24:ssä vierailee kuukaudessa yli miljoonaa kävijää, viikossa yli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg