onsdag 10 juli 2019

Karta stränder koh lanta

Karta stränder koh lanta

Koh Lanta erbjuder allt vi älskar med Thailand. Hitta billigaste resan till solen. Boka din resa online idag! Har du frågor kring din resa? Kontakta oss på mejl eller telefon.


Se vårt breda utbud här! Vind hier verzorgingstips en alle informatie over de Lantana. Här kan du se omdömen om phukets alla stränder. Det är lätt att pröva olika stränder genom att ta tuk-tuk eller longtail-båt.


De söndra stränderna efter har en alltmer avslappnad miljö. Här ligger några bungalows och naturligtvis finns det ställen att äta på. Stranden är 7meter lång.


Karta stränder koh lanta

Long Beach är nästan kilometer lång. Längs stranden finns det också bungalows, hotell och restauranger. En lite mer avskild strand som passar bra som dagsutflykt. För att komma hit kan du antingen hyra moped eller åka.


Så ha koll på kartan vid bokning och se till att hamna på en strand som passar. Stränderna står beskrivna i bokstavsordning. Har hört att det ska vara SÅ BRA på Koh lanta så när vi (två vuxna och två åringar) åker till thailand i februari så har vi tänkt att stanna en vecka där. Har läst en massa på olika forum om hotell och stränder men känner mig ändå rätt osäker på vart vi ska bo.


Vissa stränder verkar vara djupa a. Lär dig allt om ön Ko Lanta i sördra Thailand. Se filmer från stränder och flygbilder, Hår kan du boka hotell och resorter till bästa pris. Alles wat je wil weten over de Lantana.


Semesterkortet, läs mer här. Lees hier handige verzorgingstips en meer! På ön råder total stiltje, här finns bara en liten lagun med en välvd ljusgul sandstrand och ett förfallet solskydd i bambu. Inga restauranger, inga hotell, inte ens en kiosk som säljer vatten. Snabbaste vägen till Koh Samui Flyget till Koh Samui är snabaste sägen från Bangkok tar cirka min och du landar på norra delen av är nära Big Buddha Beach där kan du snabbt åka men taxi till den stand du vill besöka.


Eller ta båten över till koh phangan från Big Buddha Beach tar min. Färjan avgår vanligtvis mitt på dagen och sent på kvällen vilket kan medföra en viss väntetid i hamnen, beroende på när ditt flyg landar. Men oavsett vad man tycker om det så finns stränderna där, lika storslagna, och med lika fantastiska solnedgångar som alltid. Här erbjuds charmigt och luftkonditionerat boende med egen balkong.


Koh Samui försvann då de hade massiva översvämningar och flygen var dyra. Koh Samet, Mae Phim och Rayong har vi tröttnat på och Samet känns väldigt trångt. Hua Hin levererar inte när det gäller stränder.


Det finaste stränderna ligger på västra sidan av Koh Jum och vattnet är mycket klart och fint under högsäsongen då vindarna inte är så starka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg