måndag 8 juli 2019

Opplysningen 1890

Opplysningen 1890

Er opplysningene om deg i katalogen vår feil? Katalogen er basert på opplysninger fra teleoperatørene, og hvis du retter opplysningene hos teleselskapet ditt får både vi og andre nummeropplysningstjenester oppdateringen i løpet av noen dager og du slipper å oppdatere hos hver enkelt. Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart. Du slipper å snakke med en maskin. Det er personen du snakker med som leser opp opplysningene for deg, og det vet vi at mange setter pris på.


Selskapsstruktur Utvid alle. Nummeropplysning AS Org. Vi hjelper deg å finne telefon, adresse, navn, faks eller e-post.


Når du skal handle eller trenger en leverandør finner vi relevante firma i ditt område. Appen sjekker anrop mot de 16. På den måten er det enkelt å unngå markedsundersøkelser og telefonsalg.


Opplysningen 1890

Prøv gratis i en måned. Deretter koster tjenesten 4- kr per måned og blir belastet ditt mobilabonnement. The website server is using IP address and is hosted in Norway. Website ping to the server is timed at ms. Ingen lange velkomstmeldinger, ingen talemaskiner.


Bare rask og personlig service. Hvordan kan vi hjelpe deg? Søk i kundesenterets hjelpeartikler Privat. Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Dette er for privatperson.


Ved å klikke på Jeg godtar, eller bruker nettstedet vårt, samtykker du til bruk av cookies. Svært fyldig og god opplysningstjeneste eid av Opplysningen AS. Søk på navn, adresse, nummer eller deler av navn.


Tjenesten inneholder både bedriftsnummer og nummer til privatpersoner. Finn telefonnummer, adresser m. Oppdag lokale bedrifter, søk etter venner og familie, se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering. Send blomster til Rune Arnesen. Det hender ofte at man har behov for utenlandske opplysningstjenester. Det kan være at man skal ringe en restaurant, drosje eller et hotell.


De er raskest, og dermed billigst, men de scorer også best på korrekthet. Hitta personer i Sverige snabbt och enkelt online på Upplysning. Sök på namn, ort, adress, telefonnummer eller personnummer. Søk telefonkatalog: personer, bedrifter, kart, adresser m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg