måndag 22 juli 2019

U skena tak

U skena tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.


Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Praktiska och snygga gardinskenor. Köp enkelt hos Textilgallerian! Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Fantastiska Erbjudanden i Tak.


Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak , utan hållare eller beslag. Naturligtvis går skenan även att väggmonteras, då kompletterar du med skenfäste och vinkel. Du kan skarva ihop två eller fler skenor med hjälp av en skarvdel, tänk då på att hjälpa upp skenan vid skarven med hållare så den inte sviktar. Kan monteras direkt i tak eller på en vinkel.


Förpackningen innehåller st. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering. Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi.


En liten och nätt skena som passar till tunna och lätta gardiner. Kirsch U - skena är en liten allroundskena för lätta gardinupphängningar som kan monteras både i tak och på vägg. Perfekt takskena när du vill att dina gardiner ska räcka ändå från tak till golv. Läs mer om U - skena här.


Det ingår st glid per meter skena. Monteras i tak med skruv. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. I paketet med skenor följer det med takfästen. När alla dessa sitter på plats i skenan så höll vi skenan mot taket och markerade vart borrhålen skulle vara.


Osäker först, blev mycket nöjd! Jag va osäker eftersom recensionerna är som dom är. Men jag köpte inte dubbelskenor utan jag gjorde två lager av.


Hos oss hittar du väldesignade och lättglidande skensystem för gardiner till låga priser. Vi har gardinsskenor med ett, två eller tre spår, i både raka delar och hörndelar som kan monteras på väggarna eller i taket för att matcha dina behov perfekt. Vi är proffs på gardinskenor. Köp online hos textilgallerian. U -skenans två främsta fördelar är nog ändå att den kan monteras direkt i tak utan hållare eller beslag eller frihängande med hjälp av takpendel.


Skenan finns i vitt och aluminium och maxlängd beror på om skenan är måttbeställd eller inte. Stålskena U finns i tre bredder. U - skenan är en diskret och nätt skena som passar utmärkt till lättare gardiner. Takmonterade skenor har blivit en stor trend då gardiner som hänger från takhöjd skapar en illusion av rymd i rummet och ger ett exklusivt uttryck till inredningen. Använd skarvdel om du önskar få en längre U - skena.


U skena tak

Tänk på att hjälpa upp skenan vid skarven med extra hållare så att skenan inte sviktar. U - Skena från Kirsch, är en liten och nätt skena som passar till tunna och lätta gardiner. Ditt behov avgör vilken skena som är mest lämplig. Inga fästen behövs, skenan har förborrade hål och skruvas direkt i tak.


Skenan går inte att skarva, vid längre partier rekommenderar vi istället att du sätter två u - skenor parallellt vilka du kan skarva så långt du önskar. Skenan är även den från Hemtex – Jag tror dock att den är slutsåld på hemsidan, men Bauhaus säljer samma variant HÄR (länk). Denna lilla mojäng (länk) skruvas fast i taket vilken skenan sedan hängs på.


I veckbanden på gardinen fäster du fingerkrokar. De är dessa som skapar de där snygga vecken. När ni har en skena i rätt längd fäster ni dessa små takfästen i skenan där skruven som ska fästas i taket ska sitta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg