tisdag 30 juli 2019

Torkstativ ikea

Design och tillverkning av fronter, handtag, ben till Ikeas vanligaste stommar. Kolla in vårt utbud av torkställningar som kan hjälpa dig att göra tvättjobbet lite enklare. Våra torkställningar är enkla att fälla ihop och förvara när.


Två utfällbara vingar ger plats åt mer tvätt. Enkel att fälla ihop när den inte används. Torkkapacitet: meter.

Kan användas både inomhus och utomhus. På IKEA hittar du strykbrädor som kan justeras i höjd och är gjorda av ett material som avlägsnar ånga från järnet och förhindrar fuktbildning. Förutom en traditionell höjdjusterbar strykbräda, kan du också hitta ett strykbräda som är utformad för att stå på ett bord. Det har tre individuellt fällbara hyllor som kan användas helt eller delvis utfällda. Helt utfälld ger torkstativet meter.


Smidigt torkstativ för det lilla badrummet! Enkelt att fälla ihop och tar minimalt med plats hopfällt. Det finns torkställ i olika material och här hos oss hittar du till exempel torkstativ i både metall och trä.

Från Joseph Joseph finns även en snygg och smart diskmatta i olika färger. Vi har också diskställ med bricka där brickan finns till för uppsamling av vatten, vilket ger ett bra skydd för bänkytan under diskstället. De är även smidiga att fälla ihop för att förvara det på ett ställe där du inte vill att den skall synas. Gör det enkelt för dig, köp ett torkstativ från oss redan idag.


Välkommen till IKEA Sverige. Här hittar du allt inom inredning, möbler, vitvaror och inspiration. Hitta även ditt lokala IKEA varuhus eller handla online. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, inspiration, de.


Ställ din färdiga disk i diskstället för att torka. Bra priser, fri frakt vid köp över 499kr och öppet köp i dagar på Confident Living. Kom igång med Elfas Klick-in system! Detta kit kommer med två 60-sektioner som innehåller bärlist, hängskenor, trådhylla och en klädstång.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Ja tack, jag vill prenumerera på nyhetsbrev via e-post från JYSK innehållande inspiration, de senaste erbjudandena, nyheter och information om aktuella kampanjer.


Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.

Skapa ett trivsamt och personligt hem! Rusta - Mycket för pengarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg