torsdag 25 juli 2019

Son eller dotter test

Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Det är inte säkert att barnets kön alltid avgörs slumpmässigt. Krig och storleken på mammans frukost kan avgöra, hävdar vissa forskare. Andra anser att den verkliga maktfaktorn ligger dold i pappans gener.


SON -R 6−är ett icke-verbalt begåvningstest för bedömningar av både barn och vuxna.

Då administrering och genomförande av testet inte kräver talat språk lämpar det sig särskilt väl för bedömningar av personer med annat modersmål, nedsatt hörsel, språksvårigheter eller verbala kommunikationssvårigheter. Det kan då vara en bror, fader, eller son till den testade mannen. Men det kan också bero på en mutation, som är något naturligt men sällsynt.


Dessa undantagen ser vi och nämner i rapporten. Om det visar sig att testad förälder inte är fader eller moder till testat barn, ger resultatet alltid en sannolikhet på 1. Men: så fort min son föddes så visste jag att det bara var honom jag ville ha! Han var den finaste, mest intressanta individ jag någonsin hade träffat och jag har aldrig, aldrig velat byta ut honom mot vilken flicka som helst.


Nu är jag gravid igen och jag skulle tycka att det var roligt att få uppleva att få en dotter.

Det lilla räknesättet är emellertid förbundet med en viss osäkerhet, så en marginal på centimeter åt båda håll finns. Vem är mamman och vem är dottern ? O Glöm inte att gilla videon om ni vill se fler Quiz videos på min kanal! Det är väl int omöjligt att råka få till det med båd mor och dotter.


Ponera att man är 3 mamman och dottern 20. Båda är på krogen vid olika tillfällen och man raggar på dom var för sig. Då är det ju inte osannolikt att man har sex med dom. Hade en kompis som var ihop med en äldre kvinna ett tag. Två av mina barn, en son och en dotter i 30-årsåldern, reste i somras utomlands på semesterresa.


Jag lovade att passa deras lägenheter, ta hand om posten och vattna blommorna. En dag när jag var uppe i min dotters lägenhet såg jag att en av hennes blommor fått några vissna blad så jag letade efter en sax för att klippa bort dem. Detta test har designats för att mäta om du har problem med depression. Det innehåller frågor och tar inte mer än - minuter.


Svara så sanningsenligt som möjligt, välj det svaret som passar bäst. Vi sparar inga personliga uppgifter. Man använde i stället pappans förnamn och lade till ‑ son eller - dotter som tillnamn.


En man som hette Erik och var son till Anders fick Andersson som tillnamn.

När så Erik fick en son fick sonen Eriksson som tillnamn. Döttrar uppkallades på samma sätt: Andersdotter, Eriksdotter. Behovet i Sverige av ett särskiljande namn uppstår ofta först, när någon lämnar bondbyn och sitt gamla - son -namn och flyttar till en stad och ett nytt yrke eller för högre studier. Ifall någon annan i släkten redan påbörjat denna klassresa, ligger det nära till hands, att haka på och använda samma efternamn.


Påverka om det blir en pojke eller flicka när du blir gravid. Såhär kan du själv välja vilket kön ditt barn ska få. Det finns teorier om hur och när man ska ha sex för att påverka vilket kön barnet kommer att få. På engelska kallas det för Genetic Sexual Attraction (GSA), ett tillstånd som gör att man blir kär i eller attraherad av ett syskon eller en förälder. I ett inlägg, som uppmärksammats av Cosmopolitan, berättar en kvinna som har en relation med sin pappa om hur det känns att bli kär och känna attraktion till en släkting.


Mina barn är också väldigt duktiga. Min dotter sju år är överseende förlåtande och sökande. Min son är äldre och han har lite svårt att förstå mig i bland eller rätt ofta faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg