torsdag 25 juli 2019

Sushi yama linköping

Sushi yama linköping

Om du är sugen på god mat så är sushi yama stället för dig. Du kan finna restauranger baserat på dina valda kriterier, läsa omdöme och boka bord. Underbar sushi och en stilren atmosfär i ett levande. Här finns det gott om platser och varierande sittningar, passande för både lunch eller middag.


Sushi yama linköping

Sushi Yama - Galleria Gränden. Sitt längs med shoppingstråken, med överblick mot nedre plan eller lite mer centralt i restaurangen och avnjut vår sushi på ditt sätt. För tillfället är våra räkor ASC-märkta, vi ser dock över fler produkter som bär ASC- och MSC-märkningen för införande i vår meny. Ta chansen och bli en del av ett större team som sätter gästen i fokus för att ständigt leverera en unik sushiupplevelse.


Antal jobb: Ort: Norrköping. Den nya verksamheten återfinns i Galleria Gränden på övre plan och har gott om sittplatser i varierande form. Här hittar du alla sushi -ställen i Linköping. Totalt sushi -ställen, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder.


Vi serverar traditionell sushi och sushiburrito. Välkommen till kikkosan. Avnjut vår sushi på plats eller ta me sommartid kan du även sitta på en av våra två uteserveringar på torget. Onlinepizza är nu foodora! Den nya restaurangen, som blir den andra etableringen för kedjan i staden, har plats för 1sittande gäster.


Meny utvecklas kontinuerligt och följer alltid WWF:s fiskeguide. Läcker sushi som smälter i munnen! Härlig sushi och asiatiska rätter på högkvalitativa råvaror!


Visionen är att skapa en förankring i rätten sushi som är direkt förknippad med kedjan och dess egenskaper. Betyg: Det mosiga smaklösa riset var nog ihoptryckt i en stor form som man sedan skurit ut rätblock ur. Fyrkantiga sushi är svåra att äta, laxbitarna trillar. Vi erbjuder högkvalité sushi till låg pris med omsorg i en harmonisk miljö. Studenter vid LIU har rabatt vid uppvisande av studentkort.


Vi tar emot kort och swish men inte kontanter. Här ser ni restuarangernas aktuella händelser. Det kan vara allt från ett mindre lokalt event, ett storslaget erbjudande eller.


Sushi yama linköping

Sit alongside the shopping arcade, with a view over the lower floor or further inside the restaurant and enjoy our sushi your way. Populär sushi - direkt till dig! Bolaget har 1anställda, snittlönen har minskat 0. Verksamhetsbeskrivningen för. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer.


Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare. Hos oss får du den bästa sushin till det bästa priset! Vår sushi är lagad med omsorg och alla råvaror håller hög kvalitet. Här kan du njuta av sushi , nigiri, maki och sashimi av toppkvalitet till toppriser.


Varmt välkommen till oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg