onsdag 31 juli 2019

Pris sunfleet

Eller till att äga en egen bil. Boka bil per timme var du vill, du är inte knuten till någon specifik stad eller plats. Samtidigt kommer Large-medlemskapet att upphöra som valbar. Börja hyra bil smartare - Bli medlem nu!


Vi har fasta helgpriser som gäller från fredag kl. Timpriset beror på vilket medlemskap du väljer.

Med vårt flexibla företagsabonnemang kan ni snabbt och enkelt hyra bil per timme direkt utanför arbetsplatsen, i närheten av medarbetarens bostad eller på resande fot. Du behöver inte tänka på service, däckbyte, besiktning, tvätt och andra måsten som ingår i bilägande utan betalar bara för de timmar du nyttjar bilen. Sunfleet för ditt företag. Fast medlemskapFast medlemskap innebär att man betalar en månadsavgift.


Allra snabbast i Stockholm där vi i dagsläget har 3bilar, säger Rasmus Trygg. Bil hela helgen till fast pris. Kortast möjliga hyrtid är en timme.


Fredag kl till måndag kl är bilen bara din.

I stället lanserar Volvo nya tjänsten ”M”. Enligt Dagens Nyheter är prisskillnaden över 2. Det kostar ingenting att ansluta sig och du får 1kronor att köra för vid din första bokning. Utöver detta får M Sveriges medlemmar rabatt på det fasta helgpriset.


Siffrorna kommer från Di och inkluderar vissa kilometerkostnader. Boka för en timme, en dag, en helg eller precis så länge du vill. Som medlem kan du boka allt från Volvo Vtill lyxiga XC90.


Att det skiljer såpass mycket i pris försvarar Volvo med att priserna tidigare har varit subventionerade. För studenter erbjuds fast medlemskap för reducerat pris. Tillgång till bil, när du vill. Nyservade och välstädade Volvobilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla.


Och ändå har du alltid en bil till hands när du behöver. En veckas hyra blir över 2. Tankkort ligger i bilen så vi betalar inget när vi brukar bilen. Umeå kan du lika gärna boka en bil när du är på semester som när du är på affärsresa i exempelvis Göteborg. Så gör du: Bli medlem på sunfleet.


Allt från Volvo XCtill Volvo XCoch skåpbilar som du kan boka en timme, ett dygn, en helg, en vecka eller precis så länge du vill. Priserna gäller privatperson.

I priset ingår värdeminskning, reparationer, service, däck, försäkring och bränsle. Parkering och eventuella trängselskatter är inte inräknade. Tog bort Vför dyrare bilar.


Icke-inflationen fortsätter sina framgångar och någon räntehöjningar från Riksbanken är det inte tal om. Medlemmarna äger alltså bilarna tillsammans, så vi är många som delar på skötseln!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg