fredag 5 juli 2019

Sj ungdom

Sitt avskilt i våra suites! På SJ är det alltid rabatt för studenter och ungdomar. Sista minuten-tåg är för dig som är student, under år eller pensionär och kan boka resa max timmar innan avgång.


Förvandla dina SJ Prio-poäng. Läs mer om sista minuten här! Låt dina resor med SJ förvandlas till mat ombor fler tågresor, upplevelser och annat skoj.


Som medlem i SJ Prio samlar du poäng på dina tågresor, på det du handlar i bistron och hos flera av våra partners. Poängen byter du sedan mot något du vill ha! Utöver barnerbjudandet kan du som vuxen, ungdom eller student dela sovplats med barn upp till och med år. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra.


Sj ungdom

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. SJ ger dig möjlighet att resa billigt och miljövänligt. Spara både på miljön och på pengarna i din plånbok. Via deras förmånliga kampanjer och rabatter för ungdomar , studenter, seniorer med flera kan du spara och ibland till och med mer. Jag undrar om man räknas som ungdom till den dagen man fyller eller året.


SJ AB hjälper MINDS utbildare att resa ut i landet för att fler skall kunna bli. På de sträckor där platsreservation är möjlig kan du utan extra kostnad reservera en sittplats på tåget. Platsbokning är obligatoriskt på SJ Snabbtåg. Du som är under år får alltid använda biljetter till rabatterat pris, priset kallas pensionär, student och ungdom. SJ Årskort kan återbetalas om det återlämnas före första giltighetsdatum.


Sj ungdom

Det finns också särskilda biljetter för barn och unga under år, och de biljetterna är extra rabatterade och benämns skolungdom. Boka din resa mellan Göteborg och Stockholm med MTR Express – Det moderna snabbtåget. Mer generösa regler för att resa med barn kan finnas i enskilda trafiksystem. Sveriges nöjdaste tågresenärer enligt Svenskt Kvalitetsindex. Prata anonymt med rådgivare och andra ungdomar för att hitta svar på dina problem och frågor.


SJ erbjuder alla idrottslag inom ÖSK Ungdom bra priser på gruppresor med laget. Ska ni inom laget åka på bortamatch eller på en turnering och vill åka tåg? Du som är år eller äldre och reser med periodbiljett för vuxen, lågtrafik eller seniorkort får utan extra avgift ta med upp till tre ungdomar.


Erbjudandet gäller inte för den som reser med våra samarbetspartners såsom SJ. Problemet är att vi inte kan svara er på inkommande chatmeddelanden. Tänk därför på att uppdatera dina sekretessinställningar i Messenger för tillåtelse av tredjepartsinformation.


Då ska det inte vara något problem för oss att hjälpa er med era frågor. Periodbiljetter ungdom. En biljett som gäller i timmar kostar 1kronor helt pris och 1kronor reducerat pris. Priser på period-biljetter för barn och ungdomar. De här biljetterna är speciellt för barn och ungdomar som kallas för skolungdom.


Att tågluffa med Interrailkortet är det bästa och oftast billigaste sättet att se Europa med tåg. Köp idag till bra pris och med snabb leverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg