tisdag 23 juli 2019

Lär dig kyssa bra

Att hångla bra , ja det är ju den du gör det med som avgör! Om du vill lära dig att kyssas eller ska kyssa eller hångla på bästa sätt, så är det en fördel att ha någon att göra det med. Om det är så att ni är två, börja sakta men säkert, med att pussa varandra. När det känns bra , så sära på läpparna och testa att ta med.


Testa dig fram till vad som känns bäst för dig.

Ta pauser i kyssandet och pussa varandra och titta varandra i ögonen innan ni börjar kyssas igen. Skratta bort pinsamheter. Råkade du precis bita hen lite i tungan? Ta det lugnt och skratta bort det. Ni kysser varandra för att det är kul och ni gillar.


Passa på att krama den du kysser samtidigt. Om det känns rätt – smek personen på ryggen eller i håret. Eftersom det är första gången måste du känna efter vad som passar dig.

Bli inte förvånad om den du kysser gör annorlunda än du. Tillåt dig själv att kyssa bättre slutdatum, och kan vara i mitten, men inte i början. Håller därför handväska peppar tuggummi eller oral spray.


Ett par fler tips om hur man kyssa för första gången. Att allt fungerade perfekt, medan kyssar är bättre att kyssa utan språk. Två av dessa tre kyss och du är nästan mästare. Standard ansvarsfriskrivning hjärn killar som hon inte försto kasta ut, arg, etc. Hon själv här så bra som du vill, och precisera det till dig sitt beteende: 1. Det talar till dig slickar försiktigt läpparna - så du vill kyssa 2. Eller tror att troligtvis din kvinna inte heller har mycket erfarenhet, och kan därför inte förstå vad du tsiluyetesya första gången.


Och kom ihåg att du inte är alltför bra maskin kyss inte fjärma dig från din partner. Det viktigaste - mer övning. Alla vill lära sig att kyssa ordentligt och för att kunna imponera på din partner. I sin ungdom, nästan alla berörda parter om hur man lär sig att kyssa , kyssen ordentligt, vilket nöje för dig själv och din partner. Att behärska konsten att kyssa alla kan, men detta kräver inte bara grundläggande teoretiska kunskaper och praktisk utbildning.


Lär dig att kyssa korrekt är mycket viktigt för både pojkar och flickor. Om den första kyssen din betydande andra kommer ihåg den fantastiska och oförglömliga, kan du anta att du är mycket intresserad av att fortsätta sina relationer.

Så den första tips - slå på känslor, men inte glömma din partner. Tänk inte bara på dig själv. Se upp för hennes reaktion, kommer hon att berätta hur du korrigera dina handlingar och du kommer snabbt lära sig att kyssa med sin älskade och för att bättre förstå den. Tycker det ser bra ut. Du lyfter på helt rätt sätt sen är det bara att jobba på så du får in timingen och hittar balans oftare om du vill lära dig riktiga manuals.


För bunnyhop är du redan helt ok. Grym träningslokal förresten! Du får räkna med att klara dig helt själv också. När du lär dig tyska gratis, är det inte ovanligt att kundtjänsten inte fungerar bra , eller i värsta fall inte finns alls. Teknologin som erbjuds är inte i den senaste eller bästa, och hemsidan kan ha buggar som inte tas om hand.


Var inte rädd för att experimentera, eftersom bara övning och försök och fel kommer att hjälpa dig att hitta din idealiska kyssteknik. Om första gången någonting gick fel, kommer nästa gång att bli märkbart bättre. Det gäller både dig och din partner - det faktum att du inte kan kyssa betyder ingenting. Sömnexperten Nerina Ramlakhan bekräftar också att det är bra för hälsan att kyssa sin partner vid dagens slut.


Att dela en kyss med den du älskar innan du går och lägger dig , tar bort dina tankar från den stress du eventuellt har upplevt under dagen. Jag är man, snart som aldrig har haft sex eller kysst någon. Har nu bestämt mig för att ta tag i detta. Var kan man lära sig att kyssas? Ett språk ska inte ta flera år att lära sig, utan högst några månader när man tränar på rätt sätt.


Här kommer de bästa tipsen som gör Dig. Du kan dra henne till dig när ni möter en cyklist eller massa folk, prova solglasögon på henne, ta henne i överarmen och se henne djupt i ögonen och berätta något stort med tydlig ironi, typ The fast and the Furious var ju såååå bra ! Kan du komma på dig själv med att tappa bort både tid och rum, bara dras in i ditt skapande, då har du målat med enbart högra hjärnhalvan. Det är viktigt att lära sig detta avkopplande sätt för att måla på för att utvecklas rätt.


I denna serie kommer även du som kan teckna få nya tipps och knep. Hur lär jag mig teckna bra ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg